Nejste přihlášen/a.
V současné době mám zainvestovány peníze u ČSOB ve fondu Expertiza růstová, kde mám polovinu peněz a další opolovina je na Spořícím účtu Duo Profit Plus s úrokem 2%. Př: 350 000 Kč-fondy/350 000 spoř. úč.
Bohužel aktuálně jsem u fondu ve ztrátě cca. 11 000 Kč a jak mi řekl, můj bankovní poradce ČSOB Premium, tak prý se budu situace bohužel ještě zhoršovat, neboť vše závisí na vývoji v USA, politika Tramp atd. a říkal, že trh bude velmi rozkolísaný a doporučuje mi fond odprodat, jelikož se dle anal. společnosti Patria očekávají v budoucnu další poklesy a tím by byla ztráta mnohem vyšší.
fond: csob.cz/...
Navrhnul mi teď dát veškeré peníze na ČSOB term. vklad s úrokem 0,6% a od ledna 2019 raději na konzervativní nový fond ČSOB Premiéra, který kopíruje úrokové sazby na trhu a tam se dá očekávat výnos kolem 2%-3%, v postatě zhruba kolem inflace.
fond: csob.cz/...
Vím, že nikdo nemá křišťálovou kouli, určitě je tady zájem ČSOB poradce brát doměna za prodej, vůbec nevím co dělat.
Poradíte mi zcela nezávisle, co udělat v současné době.
Je pravda, že peníze v současné době zcela okamžitě nepotřebuji, ale na druhou stranu nechci prodělat kabát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.