Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena vytrhnutí zubu mimo řadu

Od: lupka odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, pravý horní špičák mi narostl mimo řadu. Mám to už takhle několik let, ale stále mi to vadí a zajímalo by mě, kolik by me stalo, kdybych si ho nechala vytrhnout. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Já bych se objednala na ortodoncii a chtěla radu, jak situaci řešit. Zda to proplácí pojišťovna a kolik event. bych měla doplácet.

helinan
Jak píše Majo, přítelkyně absolvovala to samé, špičák vytrhli a pak rovnátka, cena 20.000kc, rovnátka měla asi rok.

hodnocení

2x

Nechte se objednat na ortodoncii, tam vám doporučí postup. Je možné, že se podaří zub srovnat zpět do řady.

hodnocení

1x
Řešil bych to přes ortodencie u nás to stojí 20 tis a rozloží ti to do splátek na 2 roky nevěřil bych jak jdou zuby posunout jo a pojišťovna ti přispěje 500 Kč za rok

jvd
hodnocení

1x
Špičáky se většinou netrhaji. Navíc by to vypadalo divně, kdyby vám chyběl jeden špičák. Počkejte, až budete vydělávat, a zaplaťte si rovnátka. Jestli něco neuvazene vytrhate, budete toho později litovat a stejně to bude vypadat blbě, jen jiným způsobem.

72mona3*
hodnocení

0x

Co rovnátka? Teď je nosí i dospělí. Nebylo by to lepší řešení? Trhat zdravé zuby žádný zubař nechce. Co ten váš? M.

lupka
hodnocení

Věřte, že bych byla radši pro rovnátka, ale kde na to spasit tolik peněz, to nevím. Jsem student, bydlím sama a popravdě, jsem ráda, že mi zbyde na normální jídlo

Tak to ještě vydržte, až si budete vydělávat, tak to srovnáte.

hodnocení

0x

A konzultovala jste to se svým zubařem? Za vytrhnutí zubu se většinou nic neplatí. Otázkou je, zda je to opravdu nutné. Pokud nepřekáží ostatním zubům a nekřiví je, zubaři se do toho asi nebude chtít. Jednou se vám každý zub bude hodit. Rovnátka v tohle případě asi nemají smysl, pokud zub není kam srovnat - vmáčknout zpět mezi ostatní - podle popisu to tak chápu.

hodnocení

0x

Za samotnou extrakci zubu se neplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]