Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je divné, že Vám k tomu lékař nic neřekl. Měl byste být v klidu, ta ortéza k tomu patří též, stejně tak i rehabilitace. Pokud máte bolesti, měl by Vám lékař předepsat vhodné léčivo. Zajděte si ke svému praktickému lékaři, předložte mu lékařskou zprávu od ortopeda a lékař by Vám měl sdělit další postup léčby, případně vypsat neschopenku. Pokud v zaměstnání tolik hodin stojíte, bolavé noze by to určitě podle mne neprospělo.
Chtěla jsem napsat zprávu z MR, ne od ortopeda, pardon. Klidový režim znamená nohu nenamáhat, nezatěžovat. Takže by to tu neschopenku od lékaře chtělo...
Dobrý den. Nejsem lékař a tak nemohu zodpovědně radit. Nicméně, mnohokrát nám v rodině pomohl kostival lékařský.
Bylina Kosti - val , kosti, vazy, výrony, namožená ruka či noha, obzvláště pomáhá i u velkých výronů. Kostivat totiž udělá "zával" a zpevní místo, které je postižené. V rodině jsme zkoušeli vlastně vše, co jsem vypsala, pouze kost jsme nevyzkoušeli , naštěstí se nám toto nestalo. Ale věřím, že kostival je naprosto výborný. Navíc, pokud by nepomohl, určitě nemůže ublížit.
Kostival : musí se vyrýt kořen, omýt a rozstrouhat na struhadle, přiložit na plátno, bavlnu, prostě přírodní látku, nejsnadší je obinadlo. Přiložit na místo, upevnit, ještě zabalit třeba starou utěrkou, kvůli teplu. Nepoužívat igelit. 2 x denně, klidně i na noc. Asi už máte tento problém delší dobu, tím páden počítejte léčení nejméně 14 dní.
Kostival se NESMÍ ani jíst, ani pít. Kostival tvoří totiž houževnatý hlen, který nejde z úst vyndat. Přeji příjemné léčení .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.