Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradíte mi někdo,co se zvětšenými uzlinami vlivem nachlazení?Nějakou babskou radu.V krku mě nebolí.K lékaři se mi z pracovních důvodů teď nehodí jít...Díky
Přečtěte si www.lékarna zdraví.- nechce Vás tady strašit s uzlinama není legrace. Přeji brzké uzdravení
Tak zase bych z toho nedělal takové drama, jak tady ostatní píšou ,zvětšení uzlin je zcela normální projev při nachlazení a po nachlazení obvykle zmizí, pokud by nedošlo k ústupu zvětšení uzlin do 14 dnů po ustoupení příznaků nachlazení vyhledejte lékaře.
Co se týče té rady, mně pomáhá když si dám teplý obklad kolem krku, jinak obecně píjte čaj s citronem a chce to i nějaké vitamíny a klid pokud to dodržíte za týden budete určitě fit
při zhoršení nebo nezlepšení příznaků nachlazení určitě vyhledejte lékaře, mohlo by jít např. o nějaké bakteriální onemocnění, kde by byli potřeba nasadit ATB, ale když Vás nebolí v krku je to málo pravděpodobné..., spíš je to jen nějaká viroza
S pozdravem Petr Rössler
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.