Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věnování do knihy praktickému lékaři

Od: lada1® odpovědí: 3 změna:

Chtěli bychom dát s manželkou našemu praktickému lékaři(35 let ale nemá ani svátek ani narozeniny) malou knížku s věnováním,nevíme co napsat.Jestli jen "našemu doktorovi věnuji xxx a xxx " nebo "za lidský přístup věnují xxx a xxx".Poradťe prosím.Nechceme mu lést do ...,ale je hodný a příjemný doktor. a jsme rádi,že jsme u něho a nemusíme chodit k nějakému "bručounovi".Byl jsem v září na plánované operaci a vše mi krásně vysvětlil co mě čeká.Děkuji Ladislav

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Já bych napsala do knihy třeba toto: Vážený pane doktore, děkujeme za Vaši péči a lidský přístup. Vaši vděční pacienti xxx...Je to od vás hezké a pan doktor bude mít radost za tak pěkné poděkování a ocenění.

doplněno 19.10.18 11:10:

Není zač.:)

hodnocení

Tak to je přesně ono moc děkujeme,v pondělí jdu do ordinace.Krásný víkend přeje Ladislav*palec*

hodnocení

1x

Ještě bych tam pod to připsala město, ve kterém žijete, a zkrácené datum. Třeba: Hodonín, říjen 2018

Sama občas listuji knihami s věnováním. Svými i po rodičích. A pak v hlavě trochu pátrám, hlavně po době darování, pokud není napsaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]