Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraněný kotnik

Od: sobul odpovědí: 7 změna:

Ahoj, ujela mi noha na schodech a ruplo mi v kotníku a ted mam kotník celý otekly a nemůžu na nohu doslapnout. Nevite podle obrázku co to může být?

Poraněný kotnik

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud nemůžete na nohu došlápnout, může to být i zlomené. To chce na pohotovost a nechat si to zrentgenovat. Neodkládejte to. Je zbytečné trpět doma bolestí a nenechat se vyšetřit lékařem.

hodnocení

2x

Nevím kolik je zde lékařů ortopedů.., ale z fotky by Vám to těžko řekl i lékař, natož většina z nás.

Asi vymknutý kotník..výron..Jestli máte i přetržené vazy, nebo něco dalšího, to bych řešil s lékařem..a asi po rentgenu..

lidus*
hodnocení

2x

Nejsem RTG! Traumatologie a tam už ví, kam vás poslat.

hodnocení

2x

Na základě svých zkušeností s úrazy kotníku-IHNED jste měl k lékaři = chirurgii nebo ortopedii!jak tu píší -od zlomeniny přes utržené-silně zhmožděné vazy až po kdovíco.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to vypadá na vymknutý kotník (výron kotníku, podvrtnutí kotníku). Zdravím!

mojezdravi.cz/...

doplněno 17.10.18 17:26:

sobul - jak léčit máte viz odkaz.

hodnocení

0x

Pokud nemáte rentgenový foťák, tak vám neporadíme.

hodnocení

0x

Pěkný den,

měla jsem něco podobného a byl to vymknutý kotník. Dostala jsem ortézu a příkaz kotník ledovat a pak postupně rozcvičovat. Ale může to být i zlomené. Mně dělali rentgen,nechte si ho udělat také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]