Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mam dotaz. Už tak od června 2018 mam rýmu a popotahuji. Nejdřív jsem myslel že je to on alergie i když žádnou jsem nikdy neměl na pil nebo tak. Poté jsem měl zánej v zubu na straně nahoře u nosních dutin. bral jsem antibiotika .Ted ten zub mam otevřený a občas se mi udělá váček. A po celou tu dobu až do teď popotahuji a mam ucpaný nos . Občas vysmrkám malý sitý žlutý hlen. Občas nejde vysmrkat nic i přesto že mam nos plný. Furt popotahuju nutí mě to jako by jsem uprostřed nosních horních dutin cejtil furt hlen . A nejde se ho zbavit . Bral jsem na imunitu c a echynaceu a pořád nic. U doktora mi řekli po braní krve že mam krev v pořádku a moč malinko zvíšené bíle krvinky, ale pokud mě nic nepáli tam dole tak to nic nebude. Tak měl nekde stejný púroblém? děkuji za každou věcnou odpověď . A omlouvám se za pravopis a slovoslet jsem tak trochu v presu. Díky
Věříte na bylinky? Vyzkoušet můžete "Rýmovník". Prodává se v květnáči nebo někdo známý vám dá kousek rýmovníku, zasadíte a roste jak blázen. Květináč patří do ložnice. Utrhnete si lístek rýmovníku, trošku pomačkáte a strčíte do nosní dírky, vydržet alespoň 10 minut. U nás v rodině už 3 roky nevíme co je pořádná rýma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.