Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lázně po TEP

Od: bara* odpovědí: 2 změna:

Manžel je 3 týdny po TEP kyčelního kloubu a obvodní lékař mu řekl, že nemůže poslat žádost o lázně na zdravotní pojišťovnu dříve než po kontrolním RTG, který bude až za další 3 týdny (celkem 6 týdnů od operace). Vzhledem k tomu, že pojišťovny mají na schválení 1 měsíc a do lázní se musí nastoupit do 3 měsíců od operace, tak je asi dost malá šance tento termín stihnout.Už jsem zkoušela do některých lázní volat a většinou mi řekli, že mají plno...nevím, zda je to tím, že to vychází na prosinec nebo to je normální? Máte někdo podobné zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ověřila bych si tvrzení praktického lékaře na příslušné pojišťovně, případně se zajímala o možnost prodloužení tříměsíčního termínu.

hodnocení

1x

Mi žádost o lázně poslala ortopedie, kde mě operovali. A odtud mě přímo převezli do lázní. S kým jsem mluvila, ti to takhle měli. A stehy jim vytáhli už v lázních. ;) Volejte svou pojišťovnu. Najděte si jejich www stránky a tam najdete kontakty a možnost komunikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]