Nejste přihlášen/a.
Pro určení ceny alespoň odhadem je třeba zjistit jestli se jedná o plátno, jestli jde o malbu olejem (což zdá se že ano), jak velká je plocha obrazu, jestli jsou na obrazu nějaké kazy, například odřeniny, odloupnutá barva nebo praskliny. Nejdůležitější je podpis (kdo obraz maloval; případně jak je starý).
Zřejmě se jedná o neznámého autora (Signaturu MP jsem v databázi nenašel).
Doporučuji si na netu nají nějakou aukční kancelář, která se věnuje aukcím obrazů a to nejblíže Vašemu bydlišti a oni Vám již řeknou jestli to má cenu a případně jakou a můžete to tam nechat do aukce viz: aukceobrazu.eu/...
Dají ji ale nižší cenu, než kdyby to zkusila prodat přímo do rukou někoho kdo má o to zájem. Mě se obraz líbí, ale nejsem schopen poznat jestli obraz působí temně nebo světle. Pokud nepůsobí temně, tak mě by se takový obraz líbil a klidně bych si ho v obýváku pověsil.
Tuhle informaci bych byl ochoten sdělit soukromě, až pokud bych měl informace o které jsem žádal. Cenu hlavně určuje velikost obrazu. Netuším jak velký ten obraz je, jestli by mi to zabralo půlku stěny nebo by se svou velikostí vešel nad dveře. Mě osobně se příroda líbí, ale fakt je, že pokud by to bylo od známého autora dejmetomu z roku 1880, dal by se možná prodat tak za 10-15.000 pokud je to na plátnu a má to přijatelnou velikost. Pokud je to od neznámého autora a třeba někdy z poloviny dvacátého století a jde o plátno bez kazu, mohlo by se to prodat třeba za 2500-3000 možná víc (těžko říct, když člověk ten obraz osobně neviděl! Berte taky v úvahu, že doprava obrazu nemusí být levná záležitost).
Neumíte číst, máte si přečíst odpověď, kterou jsem psal jí a ne jen můj komentář. Chcete po mně abych ji řekl kolik by stál obraz, když nevím jak je velký ani nic bližšího o něm nevím. Jste padlý na hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.