Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jdu na MRI s kolenem a zajímá mne zda jsou vysledky ihned a nebo se musí pár dní čekat?. Výsledky mi dají na cd a nebo se pošlou na ortopedii kde mi byla napsána doporučenka?. Ještě mne zajímá zda výsledky MRI bude mít k dispozici každý ortoped v pc a nebo jen ten který mi dal žádanku a v případě nálezu který je vhodný na operaci je možné jít rovnou k úplně jinému doktorovy objednat se na ASK. Děkuji.
Většinou to hned není a odesílají to lékaři, co vystavil žádanku, když jsem výsledky chtěla, řekli mi, že mi to nahrají na cd, ať si přijdu za týden. Doktora na ASK si můžete vybrat, já ke svému nešla, objednala jsem se do v Berouna, kde může následovat rhb na lůžkovém odd. a nemusela jsem se doprošovat rhb. v místě bydliště, kde by stejně nebyla hned. V Berouně jsou fakt skvělí a v nemocnici jsem si připadala jak na dovolené.
Výsledek se dovíš hned, sepíšou a daj ti zprávu pro doktora, který to žádal. Na CD ti nic dávat nebudou, je to jejich majetek (ty data).
Edit: Teď jak čtu odpovědi, tak se přikláním k názoru, že to záleží na poskytovateli lékařských služeb. Je to na jeho dobrovolnosti. Není povinen ti ty data vydávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.