Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnetická rezonance kolene a výsledky?

Od: toretto77 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jdu na MRI s kolenem a zajímá mne zda jsou vysledky ihned a nebo se musí pár dní čekat?. Výsledky mi dají na cd a nebo se pošlou na ortopedii kde mi byla napsána doporučenka?. Ještě mne zajímá zda výsledky MRI bude mít k dispozici každý ortoped v pc a nebo jen ten který mi dal žádanku a v případě nálezu který je vhodný na operaci je možné jít rovnou k úplně jinému doktorovy objednat se na ASK. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každá ordinace to má jinak. Někde si to přepošlou v počítači, někde dají cd, někde přečtou a dají písemné vyjádření.

hahanaj*
hodnocení

0x

Výsledky bude mít v pc jen ten ,který vám dal žádanku. U nás mi řekli že výsledky u lékaře do 10 dnů. No jde o to , že vy ten" nález "nedostanete do ruky takže ten jiný lékař nebude vědět jak na tom jste.

Ale klidně můžete na zákrok jít k jinému lékaři , když Vás vezme.

hodnocení

0x

Když jsem byl na magnetické rezonanci s páteří, tak mi vrazili do ruky CD. To jsem předal lékaři, který mě tam poslal. Ten jen shlédnul a dodnes ho mám doma.

lidus*
hodnocení

0x

V Brně u SVATÉ ANNY to jde do počítače neurologa co mě tam poslal.

hodnocení

0x

Většinou to hned není a odesílají to lékaři, co vystavil žádanku, když jsem výsledky chtěla, řekli mi, že mi to nahrají na cd, ať si přijdu za týden. Doktora na ASK si můžete vybrat, já ke svému nešla, objednala jsem se do v Berouna, kde může následovat rhb na lůžkovém odd. a nemusela jsem se doprošovat rhb. v místě bydliště, kde by stejně nebyla hned. V Berouně jsou fakt skvělí a v nemocnici jsem si připadala jak na dovolené.

hodnocení

0x

Výsledek se dovíš hned, sepíšou a daj ti zprávu pro doktora, který to žádal. Na CD ti nic dávat nebudou, je to jejich majetek (ty data).

Edit: Teď jak čtu odpovědi, tak se přikláním k názoru, že to záleží na poskytovateli lékařských služeb. Je to na jeho dobrovolnosti. Není povinen ti ty data vydávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]