Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevové karty v telefonu?

Od: majos odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Nosím v peněžence několik slevových kartiček např. Dr max, Teta a pod, vždy při nákupu přiložím a mám nějakou slevu na určité zboží. Je možné ty kartičky nějak uložit do telefonu? Není na to nějaká aplikace třeba?
Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hs*
hodnocení

4x
Dobrý den, používám aplikaci Stocard. Nabízí to u většiny obchodníků i příslušná loga, tak se v tom dobře orientuje. Jina věc je, že někt. prodavačky (např. v parfumerii Marionnaud) mají k té elektronické verzi karty blbé poznámky (tvrdila mi, že jí to nepůjde načíst atd..samozřejmě to šlo).
A nahrává se to tam rychle, za jedno sezení u kávy jsem měla komplet karty přehrány.

hodnocení

2x

Ano,
používal jsem nějakou aplikaci, už nevím jakou a ta nic moc, nešlo často naskenovat na pokladně.
Teď používám portmonku a ta se mi zdá dobrá mojeportmonka.cz/...

hodnocení

0x

U většiny těchto zákaznických karet je důležité číslo klienta, často schované pod čárovým kodem. Můžete si tedy vyfotit jednotlivé karty a mít album s těmito kartami. Ovšem pak záleží na jednotlivých prodejnách - jednak jestli toto budou akceptovat, druhak jestli jejich čtečka přečte kód z vašeho mobilu.

Jako námět k zamyšlení či vyzkoušení u některých prodejen to není špatné řešení.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... existuje na to přímo aplikace, kde se přes čárový kód nahrajou tyto karty a pak, má-li obchod čtečku č.k. se používaj jako plast, nemá-li, stačí přečíst číslo karty ... některé obchody mají už přímosvé aplikace propojené s apkou, a na mobilní bývají větší slevy, namátkou:Penny, Lidl, Tesco, Kaufland, Globus ... používám mobile pcket už hodně dlouho ... jo, a je dobrý, že appky podporujou sdílení, takže kartu můžou mít u sebe vlastně více lidí ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]