Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je moje telo po psychologickej stránke v poriadku. Totiž nemám vôbec žiadne city k ľuďom ani k rodine. Nepoznám pocit lásky šťastia atď... Aj keď o mne ľudia hovoria že som optimista. Minule som veľmi ublížil (po psychickej stránke) kamarátovi a bolo aj je mi to jedno nepociťoval som vinu ani úzkosť proste nič. Dúfam že sa tu nájde nejaký človek ktorý mi poradí
Tak je fajn, že to o sobě alespoň víte. To je první krok k nápravě.
Váš popis mi připomíná jeden ze znaků disociální poruchy osobnosti,... která se vyznačuje nedostatkem citu, chladem a lhostejností vůči společenským normám."
I když nevím, jestli ti, co jí trpí si svojí poruchu uvědomují. A kdybyste jí měl, asi byste se neptal na pomoc. Těžko říct. Zkuste si o tom něco přečist.
@necrohand - Minule som veľmi ublížil (po psychickej stránke) kamarátovi a bolo aj je mi to jedno nepociťoval som vinu ani úzkosť proste nič. A proč byste měl pociťovat, pokud své chování považujete za správné?
wow.. mam to uplně stejně a nevím co mám dělat... Možná by jsme si o tom mohly popovídat spolu nebo s někým jiným.. Nechci hned chodit k doktorovi.. Spíš bych byla radši, kdyby mi pomohl někdo, kdo s tím má zkušenosti.. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.