Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám city

Od: necrohand odpovědí: 7 změna:
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je moje telo po psychologickej stránke v poriadku. Totiž nemám vôbec žiadne city k ľuďom ani k rodine. Nepoznám pocit lásky šťastia atď... Aj keď o mne ľudia hovoria že som optimista. Minule som veľmi ublížil (po psychickej stránke) kamarátovi a bolo aj je mi to jedno nepociťoval som vinu ani úzkosť proste nič. Dúfam že sa tu nájde nejaký človek ktorý mi poradí

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Dobrý psycholog Vám přes internet neporadí a od laiků se dočtete jenom dohady. Radím obrátit se na psychologa.

elane
hodnocení

1x

Tak je fajn, že to o sobě alespoň víte. To je první krok k nápravě.

Váš popis mi připomíná jeden ze znaků disociální poruchy osobnosti,... která se vyznačuje nedostatkem citu, chladem a lhostejností vůči společenským normám."

I když nevím, jestli ti, co jí trpí si svojí poruchu uvědomují. A kdybyste jí měl, asi byste se neptal na pomoc. Těžko říct. Zkuste si o tom něco přečist.

necrohand
hodnocení

Ďakujem všetkým za komentáre

hodnocení

0x

Dobrý den,

ne,v pořádku to není. Je ale dobře,že si svůj problém uvědomujete,to je jedna z cest k nápravě. Jinak doporučuji psychologa.

culdabulda1*
hodnocení

0x

no - pokud máte rád zvířata, tak to s Vámi tak špatné zase nebude. City k lidem se dostaví, až poznáte někoho, koho budete mít opravdu rád.

doplněno 11.10.18 16:32:

- anebo až budete mít děti.

hodnocení

0x

@necrohand - Minule som veľmi ublížil (po psychickej stránke) kamarátovi a bolo aj je mi to jedno nepociťoval som vinu ani úzkosť proste nič.
A proč byste měl pociťovat, pokud své chování považujete za správné?

tabezemoci
hodnocení

0x

wow.. mam to uplně stejně a nevím co mám dělat... Možná by jsme si o tom mohly popovídat spolu nebo s někým jiným.. Nechci hned chodit k doktorovi.. Spíš bych byla radši, kdyby mi pomohl někdo, kdo s tím má zkušenosti.. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]