Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zástava srdce

Od: hlodavec® odpovědí: 7 změna:

Zastaví velké množství prášků na spaní činnost srdce? Já se domnívám, že ano. Napřed bezvědomí a pak zástava srdce, tedy smrt. Beru to technicky, ale je to vskutku tak? Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hypnotika tlumí centrální nervovou soustavu, takže prvořadě působí na dýchání - pomalé, povrchní až k zástavě dechu. Zástava srdce je až následek nedostatečného okysličení.

lidus*
hodnocení

2x

Hlodavče, pokud Vás tento svět už nebaví, neotravujte, kupte si 2m provazu a pověste se třeba na klice ode dveří.

Vy se bojíte a sondujete zda to už někdo nezkusil, no ti co to zkusili a povedlo se už Vám neodpoví, ti co to rozchodili jsou jak jsem Vám už psala na úrovni mimina nebo zvířátka a ti co se z toho vyspali mají asi jiné starosti než Vám dávad návod. Jsem na vozíku a ani by mě nenapadlo tolik hezkého co tu je dobrovolně opustit.

an*
hodnocení

0x

Tak jednoduché to není. Napřed přijdou křeče, budete se dusit a pozvracíte se. Smrt nastane až později.

sebod*

nepřijdou vůbec žádné křeče, nedojde k žádnému dušení, k žádnému pozvracení. Je to tichá, klidná smrt.

pb®
hodnocení

0x

Benzodiazepiny, které jsou v lécích na spaní, jsou bezpečné i při vyšší dávce. Je třeba je skombinovat s alkoholem a ideálně ještě s léky proti zvracení, aby nenastalo zvracení dřív, než zástava dýchání a srdce. Však sebevražda léky na spaní společně s alkoholem je profláknutá už desetiletí, nejedna celebrita tak ukončila svůj život. Srdeční činnost zpomaluje tis červený, který roste snad v každém parku. Tedy dokonale sebevražedný nástroj má každý potřebný na dosah. Vlastně celá příroda je plná zaručených jedů.

sebod*

pb. Věř tomu, že prášky ve vysoké dávce opravdu bezpečné nejsou. Otrávíš se s nimi. Usneš a už se neprobudíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]