Nejste přihlášen/a.
Zastaví velké množství prášků na spaní činnost srdce? Já se domnívám, že ano. Napřed bezvědomí a pak zástava srdce, tedy smrt. Beru to technicky, ale je to vskutku tak? Díky.
Hlodavče, pokud Vás tento svět už nebaví, neotravujte, kupte si 2m provazu a pověste se třeba na klice ode dveří.
Vy se bojíte a sondujete zda to už někdo nezkusil, no ti co to zkusili a povedlo se už Vám neodpoví, ti co to rozchodili jsou jak jsem Vám už psala na úrovni mimina nebo zvířátka a ti co se z toho vyspali mají asi jiné starosti než Vám dávad návod. Jsem na vozíku a ani by mě nenapadlo tolik hezkého co tu je dobrovolně opustit.
Benzodiazepiny, které jsou v lécích na spaní, jsou bezpečné i při vyšší dávce. Je třeba je skombinovat s alkoholem a ideálně ještě s léky proti zvracení, aby nenastalo zvracení dřív, než zástava dýchání a srdce. Však sebevražda léky na spaní společně s alkoholem je profláknutá už desetiletí, nejedna celebrita tak ukončila svůj život. Srdeční činnost zpomaluje tis červený, který roste snad v každém parku. Tedy dokonale sebevražedný nástroj má každý potřebný na dosah. Vlastně celá příroda je plná zaručených jedů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.