Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánková paralýza

Od: niki121 odpovědí: 4 změna:
Ahoj. Udělala jsem chybu a pustila jsem si megastrašidelné video o spánkové paralýze a už 2 noci jsem nespala. Ona se totiž dá vyvolat nespavostí a stresem a já nemohla usnout a byla jsem nervózní, aby se mi to nestalo. Usnula jsem a pak jsem se nemohla hýbat a slyšela jsem divné zvuky a potom mě někdo dusil polštářem a nemohla jsem řvát, myslím, že to byl jen sen, protože jsem si uvědomila, že to není doopravdy, ale taky si myslím, že to skutečně byla spánková paralýza, protože v normálních snech nikdy necítím bolest a vždycky přežiju smrt, ale to dušení bylo hrozný. Teď se bojím usnout, aby se mi to nestalo zase, protože vím, že jsou i o dost děsivější, já měla asi kliku, ale nechci, aby se to opakovalo. Teď jsem nevyspalá, podrážděná a nervózní a už nikdy v životě nechci spát na zádech, ale dneska jsem se na ně při asi 2hodinovém spánku převrátila. POMOC PROSÍM!*plac*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Jo, nervy *smich* Pokud jste při tom neviděla bílou ošklivou bábu, je to ještě dobrý...

Pokud se bojíte spát na zádech (z jakéhokoliv důvodu, třeba i chrápání), pomáhá babská rada, přivázat si na záda polštář. Tak se na ně neotočíte. M.

niki121cz
hodnocení

Jo, díky. Možná to s tím polštářem vyřeší i můj problém s bolestí zad v noci. Nemáte i něco proti nespavosti. Už 2 noci jsem se vůbec nevyspala a asi týden jsem se moc nevyspala.

hodnocení

0x

Se spánkovou paralýzou mám bohužel značné zkušenosti. Před spaním je dobré rozcvičovat krční páteř (kroutit hlavou, klidně 100x - střídavě na obě strany; pokud je krk zatuhlý je nutné to dělat opatrně). Pomáhá to.

niki121
hodnocení

Díky, 100% to zkusím. Ležela jsem celou noc na boku a myslela jsem, že mi odumře rameno, ale musela jsem ho trochu vyvrátit, abych se nepřevalila na záda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]