Ahoj. Udělala jsem chybu a pustila jsem si megastrašidelné video o spánkové paralýze a už 2 noci jsem nespala. Ona se totiž dá vyvolat nespavostí a stresem a já nemohla usnout a byla jsem nervózní, aby se mi to nestalo. Usnula jsem a pak jsem se nemohla hýbat a slyšela jsem divné zvuky a potom mě někdo dusil polštářem a nemohla jsem řvát, myslím, že to byl jen sen, protože jsem si uvědomila, že to není doopravdy, ale taky si myslím, že to skutečně byla spánková paralýza, protože v normálních snech nikdy necítím bolest a vždycky přežiju smrt, ale to dušení bylo hrozný. Teď se bojím usnout, aby se mi to nestalo zase, protože vím, že jsou i o dost děsivější, já měla asi kliku, ale nechci, aby se to opakovalo. Teď jsem nevyspalá, podrážděná a nervózní a už nikdy v životě nechci spát na zádech, ale dneska jsem se na ně při asi 2hodinovém spánku převrátila. POMOC PROSÍM!
Jo, nervy Pokud jste při tom neviděla bílou ošklivou bábu, je to ještě dobrý...
Pokud se bojíte spát na zádech (z jakéhokoliv důvodu, třeba i chrápání), pomáhá babská rada, přivázat si na záda polštář. Tak se na ně neotočíte. M.
niki121cz
Jo, díky. Možná to s tím polštářem vyřeší i můj problém s bolestí zad v noci. Nemáte i něco proti nespavosti. Už 2 noci jsem se vůbec nevyspala a asi týden jsem se moc nevyspala.
Se spánkovou paralýzou mám bohužel značné zkušenosti. Před spaním je dobré rozcvičovat krční páteř (kroutit hlavou, klidně 100x - střídavě na obě strany; pokud je krk zatuhlý je nutné to dělat opatrně). Pomáhá to.
niki121
Díky, 100% to zkusím. Ležela jsem celou noc na boku a myslela jsem, že mi odumře rameno, ale musela jsem ho trochu vyvrátit, abych se nepřevalila na záda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.