Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat dál

Od: bby odpovědí: 19 změna:
Ahoj, už nevím co mám dělat, je mi 20 vím, jsem mladá a řeknete si co ta může vědět o lásce nebo životě, ale už mi ublížilo tak moc lidí ze už nemám chuť se zvedat z toho dna, falešně se usmívat a dělat že je všechno v pořádku. Úplně jsem ztratila chuť do života, nejradši bych tu ani nebyla. Šance na normální šťastnej život s nějakým koho mám ráda se rozsypala v dlaních během vteřiny. Co mám dělat, když už do ničeho nemám chuť? Na nic? Ani se usmát, mluvit, s někým si psát. Co mám udělat když člověk kterýho fakt miluju mi odjede vážně nedaleko? Co když si vybral práci v zahraničí nežli mě? A přitom říká že pro něj znamenám moc? Že se možná vrátí, ale i kdybych mela mít jinej vztah ať do toho jdu? Co je to za blbost? Mimochodem, včera jsem se k němu měla prakticky nastěhovat, sám mě tam chtěl já se tam necpala ale byla jsem šťastná, a teď mi řekne že odjíždí. Znamenala jsem pro něj vůbec něco? Prosím pomoc, já už fakt nevím co

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Udělejte si pořádek sama v sobě a nepropadejte sebelítosti. Poučte se i ze špatných zkušeností. Buďte soběstačná a postarejte se sama o sebe. Pak Vás nevykolejí tolik, že jste se měla k někomu stěhovat a sešlo z toho. On Vám dal najevo, abyste si žila svůj život po svém a nespoléhala se na něho. Tak to udělejte. I druzí mají právo se rozhodnout jak chtějí žít, kde a s kým. On v tom má jasno, tak se s tím musíte smířit. Každý tímto někdy musel projít a přežil to. Ani pro Vás život tímto nekončí. Časem se na to budete dívat jinak, až to přebolí.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, většina lidí je za určitých okolností schopna podrazu. Člověk by s tím měl vždy počítat a hledat jistotu jen u sebe - věřit sobě, mít se rád, neubližovat si a sebe nezklamávat. A jak se říká, ráno je moudřejší večera, tak nějaké rozhodnutí udělejte až později a s rozumem. Hodně štěstí. Zdravím!

doplněno 10.10.18 01:27:

bby - on to vždy odnese více ten, kdo z toho páru více miluje. Kdo je zamilovaný "bezhlavě", tak si to potom "odskáče", kdo je zamilovaný a nechává si "zadní vrátka", tak není rozchodem tolik překvapen. Otázkou je, jestli má zamilování částečné nějaký smysl nebo jít do každého vztahu "po hlavě".

bby
hodnocení

Asi je to smůla ale každej mě vždycky podrazil. A i když jsem byla jaká jsem byla,nejhůř jsem to odnesla vždycky ja. Chtěla jsem byt jen šťastná, nic víc,nevím jestli je to tak moc. Děkuji
bby
hodnocení

Určitě nejdu do každého vztahu bezhlavě, měla jsem jen ten poslední, trval dva roky a byl jedinej. Ovšem ten mě podvedl. Těch ostatní bylo dost a ne byli to vztahy, vzali si jen to co chteli, omotaly si mě kolem prstu a odhodili jako kus hadru. Využili mě, hráli si se mnou, všichni, ano u těch prvních jsem byla vážně blbá ale postupem času jsem byla opatrnější a i tak to všechno dopadlo úplně stejně... A je to horší a horší, už to neberu tak jako předtím. Nevím kde je chyba

hodnocení

4x

Já jsem teda v otázce vyčetla, že jí přítel řekl, že se možná ani nevrátí a hlavně to, že pokud by si chtěla najít jiného partnera, ať do toho klidně jde. To nevypadá na nějakou extra lásku. Pro mne to znamená, že tazatelce jasně naznačil, že ani on v té cizině nebude váhat a klidně si tam najde jinou partnerku. Považovala bych to za ukončení vztahu. Za chvíli zapomenete. Co oči nevidí, to srdce nebolí. Chce to čas.

iz*
hodnocení

2x

Na tyto otázky najdete odpovědi v sobě a u něj.

doplněno 10.10.18 15:24:

Tím "u něj" jsem mínila zamyslet se nad jeho jednáním a chováním. Někteří lidé něco říkají, ale jejich chování či jednání tomu neodpovídá. Zkuste si vzpomenout, jestli Vás u něj třeba nezaujalo nebo nezarazilo něco, čemu jste kvůli tomu, co říkal, nepřikládala velkou váhu.

bby
hodnocení

Od něj asi těžko. Přijde mi jako by mě úplně úplně odepsal. A v sobě sama se nevyznám..

No, od něj jste odpověď už dostala - nestojí o vás!

hodnocení

2x

Rozchody se stávají. Nedávej si to za vinu, nemůžeš za to. Možná si myslel, že jsi pro něj důležitá, ale časem zjistil, že se mýlil a důležitější byla kariéra.

Teď to bude pár tejdnů blbý. Možná měsíců.

Snaž se na to nemyslet. Všechny věci po něm schovej do nějaké nejhlubší krabice. Mysli na práci nebo na školu, dělej co tě aspoň trochu baví, sportuj. Zatím nehledej žádný nový vztah. Snaž se trávit čas s kamarádama, i když na to třeba nemáš chuť. Rozhodně to není konec života, máš před sebou spoustu hezkých zážitků a nakonec i toho pravého.

bby
hodnocení

Říká se to lehce, ale hůř udělá. Jsem doma na nemocenské takže toho času na přemýšlení tu mám šílene moc a nic mě nebaví.. myslela jsem si že po tom všem, jak na mě byli ostatní zlý a využívali mě, tak že si dám pozor komu se svěřuju a koho si k sobě vlastně pustím, já ho varovala že znova už nic takovýho zažít nechci a on mi řekl že se ho už jen tak nezbavím. Takových slov jsem od něj slyšela moooc, byl na něm fakt vidět zájem a já se bezhlavě zamilovala aniž bych si to uvědomila.. Myslela jsem, že toho pravého jsem už konečně našla. To zklamání je nepopsatelně obrovský, a ze vnitř mě to doslova ničí

hodnocení

2x
Na to si sama musíte přijít, co dělat. Když jste tak nešťastná, navštivte psychologa. Přitahujete a přitahují Vás asi ty nesprávné typy mužů. Je možný, že je tou svou láskou dusite, visite na nich. To je odradí třeba. Pro toho posledního určitě hodně znamenáte.
Máte takový zlozvyk, že děláte a domýšlíte tragické závěry. Možná jste to odkoukala od mamky, tety. Taky to mám. Ta rodina...

amo
hodnocení

1x

Nesledujete nàhodou seriàl Modrý kód? A nevžívàte se do role hlavni hrdinky, která teď proživá podobný rozchod? Ve scenáři bude nejspiš i návrat miláčka a šťastný konec, tak nezoufejte, životni pribehy jsou nekdy kupodivu jako lehcečtivá "červená knihovna" *smich*

Nemyslím, že to má ze seriálu. A na návrat miláčka to nevypadá, prima vyměnila tu upoutávkovou fotku a dala tam strašáka Měcháčka místo miláčka.

hodnocení

0x

Já tomu rozumím, že jsi na tom teď psychicky blbě. To se prostě stává. Hlavně ale přestaň pořád fňukat, jaká jsi chudinka protože ti všichni ubližujou. Pak se ti to bude zvládat lépe.

hodnocení

0x

@bby - Asi je to smůla ale každej mě vždycky podrazil... Nevím kde je chyba.
Víte - možná je "chyba" i ve vás. V tom, jak ke vztahům přistupujete. Jestli kvůli vaší touze "být šťastná" tak trochu neztrácíte sama sebe ve prospěch těch druhých.

Zkuste nad tím zapřemýšlet - za čas, až se s rozchodem vyrovnáte nebo aspoň smíříte.

dm28
hodnocení

0x

Já si zase myslím, že ten váš je bezvadný chlap. Já teda nevím, ale neuvádíte tady, že se s vámi rozešel, ukončil vztah. Tím, že někdo odejde do ciziny za prací, přece ten vztah nekončí. Začínají vám jenom trochu překážky v životě. On ten svět není pořád růžový. Dnes je to docela bežná věc, že lidi odcházejí za prací do ciziny. Možná, že místo toho,jak jste spustila na něho humbuk, jste ho měla radši podpořit, ujistit ho nadále ve své lásce. Vaše láska by se tím jenom posílila a odloučení znamená také prověrku ve vaší lásce. Vydrží-nevydrží. Po tu dobu se pozná, jestli se k sobě pro společný život fakt hodíte. Tím, že odchází za prací - on tím přece neumírá. A možná práce v cizině by se našla i pro vás a byli byste spolu. O tom jste nepřemýšlela? Rozhodně nenastal konec světa. Asi jste neměla sedět na zadku, ale konat.

Řekl, že pro něho mnoho znamenáte, tak to je krásné, když toto řekne chlap. Možná čekal od vás zpětnou odezvu a ne dětinskou histerii. Když máte bezva chlapa, jste do něho zamilovaná, tak musíte o něho bojovat a ne při první překážce vše zabalit a bulit jako patnáctiletá. To vám jenom začíná život se všímvšudy.

iz*

Tohle mne také napadlo. Ne každý vztah musí skončit odjezdem jedho z partnerů za prací.

Nebránění partnerce v případném navázání dalšího vztahu může znamenat jen to, že ji nechce svazovat, protože zatím neví, jestli se někdy vrátí. Možná čekal, že partnerka navrhne, že by šla s ním...

rv*
hodnocení

0x

A vy jste se rozešli? Proč? Přece jestli on jede za prací do ciziny, tak to neznamená rozchod. Časem se může vrátit, nebo vy pojedete za ním, nebo se rozejdete. Ale teď se musíte obejít bez něj, mít vztah na dálku a třeba si najdete někoho blíž a vztah se rozpadne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]