Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vídeň, kavárna, restaurace

Od: jirkalouny* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
jedu se ženou v prosinci do Vídně na vánoční trhy a tak. Poradíte kavárnu či restauraci? Nějakou normální...
Jirka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Za mě rozhodně figlmueller.at/...

Tady máš jejich menu :

figlmueller.at/...

fram
hodnocení

0x

Jednou z nejznámějších kaváren je Café Central na ulici Herrengasse, otevřená roku 1860. Vůbec v okolí téhle ulice je výběr poklidných posezení. Sachry budou všude (originál spíše dražší vlasta.kafe.cz/... V restauraci mi učarovala polévka které je 1 litr, podává se v takové kulaté nádobě je nejblíž chutí hovězí a je v ní vše: Knodl, maso různých zvířat, nudle, zelenina, noček, koření... Vydá skoro za oběd, stála 3.50 Euro a za boha si nevzpomenu, kde přesně ve Vídni konzumace proběhla - ale byly to povánoce, zimní polévka horká se hodila. Někde poblíž Albertiny. P.S.: Nezapomeňte na Hundertwassera: lidovky.cz/...

hodnocení

0x

Já mám ráda tuhle cafebellaria.at/... I co do blízkosti právě těch trhů jak u radnice tak na Maria-Theresien-Platz.

Ale můžete se podívat i na recenze a vybírat tripadvisor.cz/...

hodnocení

0x

Kamoška ráda chodila do kavárny vedle Radnice, měli kafe se sachrem za 4.50€. Ale naposledy jsme koukali, že už zvedli cenu nad 5€.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]