Nejste přihlášen/a.
Jednou z nejznámějších kaváren je Café Central na ulici Herrengasse, otevřená roku 1860. Vůbec v okolí téhle ulice je výběr poklidných posezení. Sachry budou všude (originál spíše dražší vlasta.kafe.cz/... V restauraci mi učarovala polévka které je 1 litr, podává se v takové kulaté nádobě je nejblíž chutí hovězí a je v ní vše: Knodl, maso různých zvířat, nudle, zelenina, noček, koření... Vydá skoro za oběd, stála 3.50 Euro a za boha si nevzpomenu, kde přesně ve Vídni konzumace proběhla - ale byly to povánoce, zimní polévka horká se hodila. Někde poblíž Albertiny. P.S.: Nezapomeňte na Hundertwassera: lidovky.cz/...
Já mám ráda tuhle cafebellaria.at/... I co do blízkosti právě těch trhů jak u radnice tak na Maria-Theresien-Platz.
Ale můžete se podívat i na recenze a vybírat tripadvisor.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.