Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kudovi Zdroje, jsou trhy stále?

Od: marc odpovědí: 3 změna:

Dobrý den přátelé.

20.10.2018 vezu své přátelé na trhy do Kudovi Zdroje.Prosím o radu ,jsou ty trhy stále? a na co si máme dávat pozor.Vezu starší lidi a nerada bych je zklamala.Také kde nejlépe zaparkovat autobusem.

Moc Vám všem děkuji.M.H.

výtka
Upozornění od sys hejkal 08. 10. 2018 19:15:31
Zadání otázky do poradny věnujte prosím trochu času. Správně zvolená poradna a rubrika, kam dotaz patří, může citelně zkrátit čas k vyřešení otázky. Předmět otázky by měl vyjádřit podstatu problému, ne že jde o problém, potřebujete pomoc atd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je sobota a pokud vím (nebo spíše jsem o tom slyšel), tak je v sobotu otevřeno dopoledne a po obědě už řada prodejců zavírá. Takže, musíte hlavně vyrazit brzo. Zdravím!

hodnocení

0x

Moje jediná zkušenost je z jedné letošní jarní soboty. Příjezd něco po osmé a trh už žil. Autobus parkoval přímo v areálu, bylo jich tam asi deset. Na tržišti není kde si sednout, ale hned na druhé straně silnice byly stánky (boudy?) s nápoji i hotovými jídly (nádobí papírové). Posezení na lavicích a plastových židlích. Plus pár slunečníků. Nám nepršelo. Řidič otevřel autobus asi v době 10 - 10,30 hodin, aby si nakupující mohli část nákupů uložit. Odjížděli jsme asi ve 13,15, nezdálo se mi, že by v tu dobu trhovci nějak hromadně balili. Já se na doporučení zásobila drobnějšími bankovkami (100 Kč, 200 Kč) a mincemi. To byla dobrá rada.

suchy*
hodnocení

0x

Trhy v sobotu určitě budou,ale počítejte s tím,že tam bude husto,protože je před dušičkami.Pozor snad na nic zásadně,platí obecná opatrnost na věci a peníze ve větším srocení lidí.Něco málo k jídlu je ve stánku přímo na tržnici,klobásy jsou vyhlášené.Naproti tržnici je Biedronka a Lidl.Na tržnici se platí běžně korunami,do obchodů zloté,nebo platební karty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]