Nejste přihlášen/a.
Než začnu ano jsem gay jsem si tím jistý lecos jsem zažil vím jak na tom jsem. A je mi 16
Mesíc se znám z jedním suprovým klukem do ktereho jsem se zamiloval tak moc jak nikdy do nikoho predtim.
Problém je v tom že mě asi bere jen jako kamaráda, sice jsme spolu něco měli ale i tak.
Dneska jsem mu volal jsem se nad nami zamyslel a zeptal se ho jak to se mnou vidí a co ke mě cítí jestli třeba neco víc a řekl ze jsme kamosi a rekl jsem mu ze bych moc chtel treba vztah a on ze je to o domluvě a to jsem moc nechápal, no zkrátka bychom to měli probrat v týdnu naživo.
Ja mu volal s tím ze mu to konečně řeknu ze ho mám fakt rád a ze ho miluju ale když jsem slyšel jak mluví nesměle tak jsem to raději neříkal.
Ale ja od něj cítím ze tam bude neco vic protože jenom kamarádství vypadá jinak.
Chci mu to dneska napsat ale bojim se prostě jeho reakce protože se v něm člověk fakt nevyzná.
Jen vím že je to opravdu ten pravý a seznámili jsme se za takových okolností jako kdyby si to osud opravdu přál.
Je to opravdu silná láska, zdá se mi o něm pomalu den co den a nemůžu jeho a to co jsme spolu zažili vypustit z hlavy.
A zdržte se jakýkoliv poznámek že se třeba vyvinu do fáze že se mi začnou líbit holky, to fakt ne to vím jistě a ni bych to momentálně měnit nechtěl.
Pokud jste mu řekl, že byste chtěl vztah a on Vám odpověděl, že je to o domluvě, pak si s ním z očí do očí tedy otevřeně promluvte. Jak si to představujete Vy, jak by si to představoval on. Ve Vás se probudily city, on třeba bude potřebovat více času. Jste si jistý, že on to má stejně jako Vy? Že ho nepřitahují i děvčata?
Můj názor je - nic mu nepište a počkejte, až si budete moci promluvit z očí do očí. Třeba vidinu vztahu potřebuje ještě v sobě vstřebat a mohl by to nyní brát jako určitý nátlak z Vaší strany.
A co jste mu řekl? Jestli se nad Vámi dvěma zamyslel, jak to s Vámi vidí a že byste chtěl vztah. 3 věci, které ze sebe vydá jen někdo, kdo je ve vztahu zoufalý, cítí, že jeho city nejsou opětovány, načež možnému vztahu vykope hrob tím, že prohlásí, že toho druhého miluje, přičemž ten druhý se na tak závažná slova ještě necítí.
Ale klidně do toho jděte, lepší špatná zkušenost než žádná
Přesně tak, jak píše Naufrago. Co chcete sdělovat do očí? Tím ho polekáte. Nevíte, jak on na tom je. Jenom se domníváte a už byste dělal závěry. Láska v začátcích je křehká, o ní se věcně nediskutuje. Tam stačí jedno hloupé slovo a už to nejde zpátky. Ten kluk se třeba hledá, není si jistý. Třeba se mu líbí i dívky. Prostě počkej, vydrž být chvíli kámoš a ono to samo vezme nějaký směr. Potěšilo by Tě, kdyby Ti nějaký úplně jiný kamarád sdělil, že Tě miluje a chtěl vědět, co tomu říkáš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.