Ahoj, začal jsem asi před týdnem sledovat jeden seriál, jenže jsem zapomněl jeho název. Byl podobný seriálu Dr. House, doktor léčil pacienty zláštními medodami a moc se nedržel pravidel (ale měl vždy pravdu), jezdil na kole a snažil se zkontaktovat jeho sestru, která myslím byla nemocná. V prvním dílu se hned vysvlékl donaha aby uklidnil pacieta, víc si nepamatuji. doplněno 06.10.18 19:50: Ten pacient trpěl nějakými bludy a myslel si že všichni ostatní jsou příšery a šupiny a osacy mají schované pod šaty, a ten doktor se vysvlékl a ukázal mu že pod šatami má taky kůži a je člověk, díky tomu ho mohly odvést. Teď když o tom tak přemýšlím tak možná pracoval v psychyatrické léčebně. Pak si pamutuji už jen úryvky, třeba jak se vloupal do domu k sestře pacienta nebo že léčil chlapce hterý byl uvězněný ve hře alespoň si to myslel. Sledoval jsem to online na stránce Sledujseriály.sk, takže vám to asi moc nepomůže. A díval jsem se a Doktor z hor to není.
Pro "Suzy,"Doktor z hor" není obdoba "Doktora Martina."Ten je přímo okopírovaný podle britského seriálu se stejným názvem. --- Pro tazatelku - kde jste ten seriál sledovala? Více indicií,prosím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.