Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sport po antibiotikach

Od: micekhopik odpovědí: 5 změna:
Kolik dni mam pockat se sportem, kdyz jsem mesic brala antibiotika? Pohyb miluju, ale nerada bych, aby se nemoc vratila..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mmm*
hodnocení

2x

Brát celý měsíc antibiotika není běžné. Na jakou nemoc jste je brala?

Od nemoci se dá spíše odvodit to, jak dlouho dodržovat klidový režim.

Samotné ukončení léčby antibiotiky toho moc nenapoví (někdy je možné sportovat i s antibiotiky).

micekhopik
hodnocení

Bohuzel mi doktori dvakrat predepsali spatna ATB nez se zjistilo, jaka bakterie mi zpusobuje opakujici se silne anginy, takze celkem zaprah pro organismus :/
mmm*

Samotná angina organizmus velmi oslabuje, proto nejde stanovit nějaká časová hranice.

Když se budete cítit jako zdravá, tak můžete opatrně začít sportovat, ale ze začátku skutečně opatrně, a sledovat jak to na Vás působí. Pokud budete cítit nějaké známky únavy, tak zmírnit nebo přestat.

iz*
hodnocení

2x

Záleží na tom, proč jste antibiotika užívala tak dlouho (na nemoci). Co Vám doporučil lékař?

hodnocení

0x
Doporučuje se počkat alespoň jeden týden.
Organismus je stále dost oslabený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma antibiotika a sport

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]