Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tržní odhad ceny knih

Od: arecibo* odpovědí: 5 změna:

Kde byste si nechali odhadnout tržní cenu velmi starých knih?

Mám v dispozici knihy (dle mého odhadu) z 18. století, roku 1818 a 1904. Jedná se o bible atd. psané švabachem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Zaneste je do antikvariatu a reknete si o odhad. Mam doma velmi stary atlas, prirodopisnou knihu s rucne vlozenymi a dobarvenymi fotografiemi a ceny v radech stokorun, takze pockam jeste par generaci. Pokud mate moznost, nabidnete knihy v Nemecku. R.

kjanik112*
hodnocení

0x

Existuje také hodnota sběratelská.Biblí bylo v průběhu let vydáno mnoho, ale některé vydání z určitého roku může být drahé.Shání je sběratelé, kteří chtějí mít kompletní řadu.Např "Babička" od B. Němcové-některé vydání stojí 30 Kč,za vzácné dá sběratel i 2500 Kč, když ho třeba shání už 30 let.Záleželo by i na tom, abyste narazil na solidního antikvárníka.

dadooo
hodnocení

0x

mateli moznost se dostat na EBAY skuzke to to vydrzit.treba se cena s tisicinasoba

asa*
hodnocení

0x

Švabach se používal do roku 1945 v Německu. Jelikož na našem území byli sudeťáci, je zcela přirozené, a ve vašem případě -bohužel- rozšířené, že má každý druhý Bibli z 19st (tak jako já). Neočekávál bych nějakou -alespoň trochu- zázračnou sumu.*nevi*

lidus*
hodnocení

0x

Hmmm taky jsem chtěla zbohatnout, mám staré knihy -krásné-cena mě zaskočila 500-1500kč a antikvariát nabídne ještě méně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]