Nejste přihlášen/a.
Můžu tyto léky kombinovat? Přesněji, můžu začít brát augmentin když jsem si dnes ráno vzala amoksiklav?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
anet94
1x
Zdravim,
Zrovna shodou nahod jsem se ted vratila z lekarny, kde jsem po lekarnikovi zadala Augmentin druhe baleni na dobrani. Ten mi ale dal amoksiklav s tim, ze je to to same, at se nedesim, ze to ma jiny nazev. Ale prekvapilo me to..
Zrovna shodou nahod jsem se ted vratila z lekarny, kde jsem po lekarnikovi zadala Augmentin druhe baleni na dobrani. Ten mi ale dal amoksiklav s tim, ze je to to same, at se nedesim, ze to ma jiny nazev. Ale prekvapilo me to..
iz*
0x
V příbalových letácích stojí, že Amoksiklav i Augmentin obsahují stejné účinné látky (amoxicilin a kyselinu klavulanovou), jiný název mají kvůli tomu, že každý vyrábí jiná firma.
Viz příbalové letáky: Amoksiklav *** *** *** Augmentin
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]