Nejste přihlášen/a.
Pásky se našly? Samy? Já bych se přikláněl k tomu, abys vyhledal psychologa a prodiskutoval s ním své problémy. Tvoje máma je očividně ve školce spokojená, protože jinak by tam nepracovala. Myslím si, že strkáš nos do věcí, do kterých ti nic není a že chceš za každou cenu dostat mámu do problémů a o tu práci ji připravit.
Dobrý den, pokud se ptáte tímto agresivním způsobem, tak by to také mohl být podvrh či "bouda" na zřejmě neoblíbenou paní ředitelku. Jaká je Vaše úloha v tomto problému? Co má být výsledkem (např. odvolání paní ředitelky nebo ji dostat "do tepláků")? Nejde jen o pomstu a nenávist? Jinak na policii se obrátit můžete (to může bezplatně každý), ale udělejte to čestně a hrdinsky i se svým jménem a adresou. Zdravím!
ann - a ti učitelé nejsou svéprávní? Proč tam otročí? No, jak jsem už psal, tak nechte vše prošetřit orgánem a také s ním spolupracujte při odhalování trestné činnosti paní ředitelky. O pomstu nejde (to vylučujete), tak jde "jen" o spravedlnost a nápravu stavu, což je sympatické. Snad ta soukromá škola potom neskončí.
A jak víte že jsou falešné? A kdo je vůbec našel v majetku firmy? Na podvodné jednání firmy se lze obrátit na policii ČR, státní úřad ispekce práce, živnostenský úřad, úřad práce, ministerstvo financí... záleží čeho by se podvod měl týkat a komu tím bylo ublíženo.
@ann - ředitelka beztrestně porušuje zákony, okrádá zaměstnance i studenty...
... a zatím se nenašel nikdo z okrádaných, kdo by se bránil, tak musíte vzít spravedlnost do svých rukou. Chvályhodné.
S případnými následky vašeho jednání jste zajisté srozuměn/a? Mám na mysli to, že vaše zbožné přání "aby to na tu svini prasklo" může způsobit problémy mnohým dalším, kteří s tím nemají nic společného.
Mně se to nezdá pravděpodobné.
K »falešným výplatním páskám« by asi existovaly i »falešné pracovní smlouvy«, ale školy mohou zaměstnávat jenom tolik zaměstnanců, kolik odpovídá počtu žáků.
Hospodaření i účetnictví škol podléhá různým kontrolám, není moc pravděpodobné, že by kontrolní pracovníci na »falešné zaměstnance« nepřišli. Zažila jsem, že finanční záležitosti (včetně plateb školného) v soukromé škole velice důkladně kontrolovala i školní inspekce.
Chcete-li paní ředitelce "zavařit" (tak mi dotaz vyznívá), můžete se obrátit na FÚ, zdravotní pojišťovny, ČSSZ, inspektorát práce, ...
»Celý štos falešných výplatních pásek« v malé soukromé škole, která asi nebude mít vlastní mzdovou účetní? K tomu mne napadá, že tam mohla při pracovní schůzce externí účetní zapomenout pásky pro jinou firmu...
____
Žáci musí povinně jezdit na lyžařský výcvik na určité místo? Není to místo náhodou pro žáky i rodiče nejvýhodnější? Nevěřím tomu, že by žáci ani jejich rodiče neprotestovali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.