Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Mam takovy dotaz. Co muže vest kamarada, ktery ma rozjety podnikani na zivnost, ma kontakty, zkusenosti, vyrobni prostredky, now-how ve stavební činnosti, aby prizval k zalozeni s.r.o. 60:40 svyho kamarada, ktery v podstatě umi jen pracovat. Muže v tom byt právně nejaky zjistny umyls?
Děkuji za odpovědi.
Já mám jinou zkušenost.Byl jsem v s.r.o. kde nás bylo 7 společníků,každý měl stejný hlas-neskutečný bordel,těžko se něco domlouvalo a ti,kteří do toho dali nejméně(finančně) chtěli nejvíce teď,rychle.Potom jiné s.r.o.,tři lidi,podobná situace,potom 2 lidi-prostě nejlepší je být sám, rozhodovat a také sám nést následky svých rozhodnutí někdy+,někdy -.Ve zkratce jeden je málo,2 jsou moc.Vzhledem k tomu,že asi jde o řemeslnou činnost,vidím v tom určitý kalkul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.