Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost s přivýdělkem na www.cennenazory.cz? Není to další z mnoha podvodů na netu?Podělte se o zkušenost, děkuji.
Zkušenost s tou společností nemám, ale osobně bych takto nevsázel na jistotu, že si takto snad něco přilepšíte. Důležité je že zapojením do této "práce" nemůžete nic ztratit. V horším případě nic nezískáte. Při čtení podmínek mne napdlo dost otázek na které mi asi nikdo neodpoví a vlastně ani po odpovědi netoužím.
Nedělejte si iluze o tom že na výplatu té almužny dosáhnete dříve jak za rok. Oni vám budou posílat dotazníky na které třeba ani nebudete mít náladu a pak ještě nějaké doplnující otázky na které abyste mohl odpovědět budete muset třeba navštívit nějaký hypermarket a něco tam koupit jen proto, abyste zjistil, že na konci roku vám pošlou poukaz na dětské pleny v marketu který třeba ani není ve vašem městě. Máte jen povinnosti, ale žádná práva krom toho že z toho vystoupíte bez náhrady...
Není to podvod, ale seriozní to také není.
Ja by som do toho urcite nesla, podla vsetkeho budete v odpovednikoch vyplnat aj vase doverne informacie, ktore podla mojho nazoru mozu byt lahko zneuzitelne. Tych 250 Korun sa da zarobit urcite aj lepsie ako zverejnovanim vasich sukromnych udajov. Viacero takychto firiem to potom zneuziva na posielanie reklamy, budu vam volavat s kadejakymi hlupostami a podobne (a to je to menej nebezpecne) a to si myslim, ze za to nestoji...
Zdravím, zkušenosti mám. Mno, není to na nějaké velké vydělání, ale když se člověk nudí, zrovna neví, co by dělal :o), tak se i těch pár korunek vydělat dá... Po roce a půl jsem "dosáhl" na poukázky do TESCA... V podmínkách mají, že odměna dorazí do měsíce, a jaké bylo mé překvapení, když mi ani ne za 14 dní přišel dopis z Francie a v něm byly ty poukázky :o). Podvod to tedy asi není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.