Nejste přihlášen/a.
Ahoj,zvažuji si vzít pár brigád přes mobilní aplikaci ve skladu Alza,je to v Jateční 1530/33, 170 00 Praha 7-Holešovice,akorát mě zarazilo,že na úřadu práce nabízejí v Alze práci pro skladníky na plný 2-směnný úvazek a dávají jen 14000Kč hrubého měsíčně.Přijde mi to divný,jelikož nabízejí třeba směnu od 8-20h a dávají 120/hod.,a těch 14tis. je prostě málo.Pak mě taky zajímají zkušenosti lidí,co tu brigádu vzali a jaké to tam je.Zarazil mě ten detektor kovů,že prý ženy nemůžou mít ani normální podprsenku,ale sportovní,já teda žádnou nemam,tak to se kvůli tomu nemůžu přihlásit nebo jedině si jí koupit.Ale taky mi přijde trochu zvláštní,že nabízejí ve stejném skladu od 8-20hod 120kč/hod a na tu samou směnu 100/hod.Může mi to někdo vysvětlit?Aby se nestalo,že je to jen lákadlo a pak člověk zjistí,že je to vlastně 100 a ne 120.Pak mě zajímá kdo už tu brigádu dělal,jak je to fyzicky náročné?Děkuji,budu vděčná za názory
Zkušenost s brigádou v Alze nemám, odpovím jen ke mzdě/odměně za práci.
14.000 hrubého odpovídá ± 80 až 85 Kč za hodinu. Mzda i odměna za práci jsou smluvní. Brát budete tolik, kolik si se zaměstnavatelem sjednáte.
Důležité je vědět, že jde o hrubou mzdu či odměnu, a pokud byste pracovala na DPČ, počítejte se zákonnými srážkami.
To je divné, v nabídkách práce nabízí Alza víc cz.indeed.com/... Asi není skladník jako skladník. Ten s kvalifikací "vyskozdvižný"má nějaký řidičák na pojížděcí vozík. Mohou třeba chtít zájemce s kurzem gradua.cz/... A tomu dají těch 200 za hodinu. Že by se detektor kovů rozječel na háčky od podprsenky slyším poprvé. Jinak je to tam pěkné, buissinesse je ale buissinesse, nenechte si nic nahovořit. Než nastoupíte, podmínky si upřesněte dotazy u Alzy. Zde telefon alza.cz/...
radoss:Jasné, ale raději "s kosticí". Většina podprsenek je ale bez kostice. Kostnice (ossuarium) se nazývá místnost k ukládání lidských kosterních pozůstatků. Většinou se jedná o klenuté podzemní, sklepní prostory sakrální stavby, kde jsou poskládány lidské kosti do různých geometrických útvarů. V jiné Kostnici také upálili Husa, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.