Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brnění levé nohy

Od: malbr15open odpovědí: 5 změna:
Zdravím uz asi 2 dny cítím brneni levé nohy občas nohu normalbe cítím a hybu s ni normálně. Může to být od patere?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

2x

Může a nemusí. Přesněji vám to řekne jen doktor. Tak šupem k němu.

malbr15open
hodnocení

Blvzdycky se protahnu a krupne mi v páteři skoro každé 2 hodiny. I když si prokrupu krcni tak mi v ni hodně krupne a dřív mi to nedělalo

annna*
hodnocení

0x

To Vám jen tak nikdo nezodpoví, aniž by věděl, kolik Vám je let, zda máte nějaké vážné onemocnění, zda neužíváte nějaké léky, drogy, popř. alkohol, zda jste neutrpěl nékdy nějaký vážný úraz atd. Váš dotaz je prostě příliš obecný. Máte-li s tím velký problém, skočte si za lékařem, abyste měl klid, že to není nic vážného.

doplněno 02.10.18 19:35:

Jestli jste jinak zdráv, jak píšete, může to být od páteře, stejně jako skřípnutí dalších nervů, stejně jako nedostatek minerálů, hlavně hořčíku, ale také to může být cévní problém atd. Na nohy pomáhá stará rada - když bolí (a nejsou polámané apod.), nejlepší je mírný pohyb chůzí, obvykle se to upraví samo, nejhorší je sezení bez hnutí. Takto na dálku to ale opravdu nejde určit. Kdybyste s tím měl větší problém, zajděte k lékaři.

malbr15open
hodnocení

Je mi 19 žádné drogy neberu. Byl jsem asi 2krát na rehabilitaci se zády. Ja se jenom ptám jestli by to mohlo být od zad

Mohlo - stejně jako by to mohlo mít X dalších příčin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]