Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porad se mi chce spat

Od: kaktusovnik odpovědí: 4 změna:
Chce se mi porad spat, je mozne, ze za to mkhou antibiotika? Prvni dve mi nezabrala a beru ted terti... Citim se dost vyrizena a nesoustredena, nemuze to byt tim?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Může za tím být nemoc, na kterou antibiotika bereš. Ale i antibiotika mají své negativní dopady na organismus. Likvidují s bacilem i prospěšné střevní bakterie, tzv. mikrofloru, která mimo jiné vyrábí vitaminy řady B. Proto se doporučují s antibiotiky brát probiotika - Lactobacily a B komplex. Pokud se mohou Vaše antibiotika užívat s mlékem, pijte kefír, kyšku, jezte tzv. živé jogurty. Obecně se stravujte podle zásad zdravé výživy. Jestli je to tak výrazné, ptej se svého lékaře. Třeba mu zavolej. On ví co užíváš a na co.

liska5

Omlouvám se za chybějící čárku a tykání střídané s vykáním. Opravovala jsem pozdě.

hodnocení

3x

Ano, je to možné.

hodnocení

0x

Může to být i podzimem. Já mám teď pocit, že bych potřebovala vyhrabat si noru a spát celou zimu... bez energie, bez chuti něco dělat, hlavně venku nebo pohybového, jen bych nejradši čuměla do zdi. Ten podzim přišel tak náhle, že to organismus asi potřebuje vstřebat. Krom toho se o mě pořád pokouší asi nějaký vir, imunita bojuje seč může (ale statečně se holka drží!)... já se vůbec nedivím, že bych spala a spala *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]