Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První kluk

Od: hellfish® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Je mi 16 let a našel si mě kluk je o rok starší a já se necítím být připravená na vztah vůbec nevím jak se zabavit a co dělat, aby jsme si více povídali a o čem si máme povídat kam máme chodit po škola atd..jsme s skoro týden a půl a už se zkoro moc nebavíme i když pochybuji o tom, že má jenom mě a nezkouší to na každou druhou-líba se se mnou k čemuž já absolutně neumím líbat a ani me to moc nebaví začínám i uvažovat nad tím zda nejsem spíše na holky. Poprosila bych vás o rady jak

doplněno 01.10.18 22:34:

Chci s ním být a samozřejmě mu nechci nijak ublížit, ale nechci přímo vztah a on mě má moc rád, tak vás prosím o radu o čem se tak bavit, kam chodit, a jak co udělat. Rozejít se s ním můžu, ale bojím se jelikož ho ještě moc neznám nechci aby byl mstivý což možná ani není je hodný a milý , ale neznám ho ještě tak abych ho mohla soudit , Je to velice komplikované ... mohlo by se stát vice škody když mu to řeknu až s polu budeme děle než ted ale většína lídí co ho zná už o nás dvou ví a zatím si z toho dělají srandu v doobrém ale po rozchodu už to tak být nemusí...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, když se na to ještě necítíte, tak to ukončete - nemáte povinnost mít kluka (zvláště, když nevíte ani co s ním a jen se nudíte). Myslím, že ptát se, jestli ho milujete, je zbytečné (je Vám fuk). Zdravím!

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud nejste na vztah a případné intimnosti připravená, řekněte mu to a do ničeho se nehrňte. To ještě neznamená, že jste na stejné pohlaví. Prostě nemáte ještě o vztah s klukem zájem. Třeba jste nepotkala ještě toho pravého. Ale i kamarádství je fajn. Občas se spolu sejít, dát si kafe, popovídat si o všem možném. Nic víc, pokud sama nechcete dál zajít.

72mona3*
hodnocení

2x

V tomto případě musím souhlasit s tím, že ještě nejsi připravena na vztah. Možná ti je sympatický, nechceš mu ublížit, ale nic hlubšího k němu necítíš. Být tebou, tak si s ním o tom promluvím. Kluci (a vlastně ani holky) nemají rádi, když se jim říká, že jsou sice skvělí, ale... jenže city (hlubší city), se nedají vyvolat uměle. Promluv si s ním co nejdřív. M.

iz*
hodnocení

1x

Zatím jste neuvedla jediný důvod, proč byste s ním měla být.

Zájem o něj nemáte (to byste věděla, co ho zajímá, kam máte chodit i o čem se spolu bavit), zamilovaná do něj nejste (nepotřebovala byste se nikoho ptát na rady).

Jestli mu opravdu nechcete ublížit, pak s ním jednejte na rovinu. Falešnými nadějemi mu ubližujete víc, než jednoznačným přímým odmítnutím.

janm*
hodnocení

1x

Zdravím

Jste ještě dost mladá, tudíž berte to zatím spíše jako "kamarádství" můžete spolu dělat vše, co by jste dělala s vaší nejlepší kamarádkou tj. věnovat se tomu co vás baví, sport, zájmové činnosti, kina, divadla, koupaliště, výlety...je toho dost, zároveň se více poznáte a uvidíte, až se dopracujete jistého vnitřního přesvědčení tak buď pokračujte nebo ne, v případě že to pak ukončíte si ještě před tím dobře zvažte zda vám nebude chybět...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]