Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vážení a milý prosím potřeboval bych poradit. Dlouhou dobu pátrám po jednom starém videoklipu z roku 1993. Za živého boha so nemohu vzpomenout ani na název interpretky ani na název skladby. ( spíš oslovuji vás čtyřicátníky ), . Videoklip se hrál toho času na zahraničním kanálu Superchannel v letních měsících, spíše v srpnu roku 1993. Zpěvačka zpívá styl takový pop- dance, něco podobně jako Whitney Houston, nebo Mariah Carey apod. Zpěvačka je asi tak středního věku, s delšími vlasy pod ramena a spíše míšenka a má takový hodně hluboký hlas, ten hlas se zase hodně podobá zpěvačce Anastacia. ...Ve videoklipu hned zkraje, jak začne začátek klipu, tak tam bere ona do ruky nějakou konev na kafe a zalévá něco. Uprostřed písně -klipu je předehra na saxofon. Nějak ten refren dokončuje jako " don´t care " a to é pak ještě víc zakřičí a prodlouží. ...Fakt si nemůžu vzpomenout jak se to jmenuje? Chtěl bych to zkusit si pustit na Youtubu. 25 let jsem tuto píseň neslyšel. Za případnou radu díky.
Dobrý den, styl pop-dance, starší paní, delší vlasy, hlubší (možná hrubší) hlas a míšenka = Tina Turner. Zkuste si ji poslechnout na YouTube a porovnejte s tím, co máte v paměti. JInak, předehra na saxofon uprostřed písně je asi nějaký nedoraz (snad myslíte sólo na saxofon, protože předehra je na začátku písně). Zdravím!
ne ne ani jedni jste se neztrefili. ...Ta zpěvačka se hodně podobá taky jak jsem zjistil ( málem jsem si myslel, že je to ona ), ale není to ani ona, se podobá zpěvačce REGINA BELL, tak té je hodně podobná, ale sakra jak se jmenuje? ... Klip jsem viděl pouze na zahraničním kanálu SUPERCHANNEL v letních prázdnonových měsících v roce 1993. ... V tom klipu to začíná, že bere do ruky nějakou konev, kterou něco zálevá, buď kafe, nebo čaj. v refrenu zpívá něco jako::::::::::::::: """""" HEY BABY A STULFA, WEY I DONT´CARE, i´M WOMAN SERGE AGAIN, HEY BABY STULFA, WEY I DONT CARE a to "care" pak na konci prodlouží""""""" . Ale proboha jak se to jmenuje? Podobá se té Regině Bell, ale není to ta Regina, zkoušel jsem si pouštět na netu ty písně té Reginy, ale song o který mi jde jsem nenašel. ... Za případnou radu vám díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.