Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je v Amazonu možnost kariérního růstu?

Od: danny2356* odpovědí: 3 změna:
Zdravím, chci se zeptat, jestli se v Amazonu může třeba skladník vypracovat na post trenéra, následně team leadera a Area managera a v případě že ano, JAKÉ jsou k vyšším pozicím požadavky, které musí potenciální "vedoucí" splňovat.
Pokud někdo má zkušenosti s prací v Amazonu, budu rád za každou odpověď a informací.
Díkes.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V poledne jsem zaslechl, že se někde v amazonu stávkuje pro zvýšení mezd. A jak se tak dívám, není to výjimka, spíše každoroční pravidlo:

a2larm.cz/...

zpravy.aktualne.cz/...

e15.cz/...

hodnocení

0x

Možnost kariérního růstu je prakticky v každém zaměstnání. Jde jen o to, že často je hodně slimáčků na málo kapustičky, neboli velká konkurence, a požadavky bývají různé, a nejen ty oficiální. Dokonce jsou mnohdy ta nepsaná pravidla důležitější.

fram
hodnocení

0x

Pracuj 10 hodin denně / 6 dní v týdnu - a donášej na spolupracovníky, že nepodávají výkon. "Skoro každého člověka, se kterým jsem pracoval, jsem viděl u stolu plakat,"popsal bývalý zaměstnanec prodeje knih Bo Olson. Vis níže:

w4t.cz/...

ekonomika.idnes.cz/...

ct24.ceskatelevize.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]