Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní a sociální pojištění v cizině

Od: koneja® odpovědí: 1 změna:

Chtěl bych se zeptat, když jsem ted na Maltě dostal jsem smlouvu dneska je 1.10(ale smlouva je napsana už od 10.9.2018) tak od kdy mi začalo platit zdraovní pojištění na Maltě? A jak to udělat s českou pojištovnou stači jen zavolat a odhlásit se? Nebo nějaký formulář jim oskenovat? Děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

0x

Nevíme, u které pojišťovny jste pojištěn a každá pojišťovna může mít pro pojištění jiné podmínky, které najdete je na internetových stránkách pojišťovny.

Doporučovala bych se pojišťovny nejdřív zeptat (telefonem, popř. mailem) a pak si jejich informace ještě na jejich stránkách ověřit, popřípadě se zeptat znovu (telefonem nebo mailem).

Příslušné formáláře na stránkách pojišťovny najdete určitě taky.

*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]