Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápis registr-dluzniku.cz - jak se vymazat?

Od: ruzickovalenka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

ví někdo, jak odstranit můj záznam z registr-dluzniku.cz/... půjčila jsem si peníze z mobilpujcka.cz/... a nyní nemám na zaplacení. Bojím se, že mě pak už nikde nepůjčí. Oslovila mě jakási firma Uhrazeno.cz, že mám zaplatit, ale nevím, kdo mi půjčí.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

2x

A je Vám jasné, že budete dlužit ještě víc? Není lepší s Uhrazeno.cz zkusit dohodnout třeba splátky apod.?

ruzickovalenka
hodnocení

To bych zkusila, ale když oni to chtějí najednou.

repak*

Na síti jsou příběhy stovek lidí, kteří se spirálou půjček z pár tisíc dostali do statisícových zadlužení. Zájmem Vašeho věřitele není Vás potopit, on chce peníze. A když uvidí snahu a alespoň postupné splácení pochybuji, že nebude ochoten jednat. Dlužíte tak málo, že se to určitě dá řešit pomocí kamarádů, rodičů, ... A pak se už nikdy nezadlužit.

ruzickovalenka
hodnocení

A z tohodle uhrazeno.cz/... mě pak vymažou?

ruzickovalenka
hodnocení

Neví nikdo?

repak*

Ví. A nejlíp. uhrazeno.cz .

Vy jste s nimi za ty 3 týdny nekomunikovala?

ruzickovalenka

Zatím ne, čekám až co mi poradíte. Zjistila jsem mezitím že mám záznam i na www.moje-exekuce.cz , tak jsem z toho ještě víc "nadšena".

repak*

Bez spolupráce s uhrazeno.cz se těžko toho záznamu zbavíte.S tímhle přístupem se úspěšně pročekáte až k té exekuci. Jinak ta moje-exekuce je jen jiný přístup do registru dlužníků na uhrazeno.cz.

Pokud si myslíte, že existuje lepší rada než spolupracovat s uhrazeno.cz čekejte dál. Odměna exekutora o kterou vzroste to co budete muset uhradit je docela slušná.

mirecka36*
hodnocení

0x

Standardně se z registru dlužníků nedá vymazat - záznam mizí automaticky až po 4 letech, a každá firma, která Vám teď půjčí bude ještě horší a dražší než ta, které dlužíte teď. Lidem, kteří opravdu jsou v registru povětšinou půjčí jen firmy kde to smrdí lichvou. V dnešní době se na registry klade ještě větší důraz než dřív.

Ale taky záleží kolik a jak dlouho dlužíte, snad se to nějak dá pořešit, asi bych zkusila spotřebitelský úvěr u banky, kde máte účet - tam je "ze známosti" (banka zná váš příjem, pravidelnost příjmů atp.) nejpravděpodobnější, že byste mohla nějakou normální půjčku dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]