Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ví někdo, jak odstranit můj záznam z registr-dluzniku.cz/... půjčila jsem si peníze z mobilpujcka.cz/... a nyní nemám na zaplacení. Bojím se, že mě pak už nikde nepůjčí. Oslovila mě jakási firma Uhrazeno.cz, že mám zaplatit, ale nevím, kdo mi půjčí.
A je Vám jasné, že budete dlužit ještě víc? Není lepší s Uhrazeno.cz zkusit dohodnout třeba splátky apod.?
Na síti jsou příběhy stovek lidí, kteří se spirálou půjček z pár tisíc dostali do statisícových zadlužení. Zájmem Vašeho věřitele není Vás potopit, on chce peníze. A když uvidí snahu a alespoň postupné splácení pochybuji, že nebude ochoten jednat. Dlužíte tak málo, že se to určitě dá řešit pomocí kamarádů, rodičů, ... A pak se už nikdy nezadlužit.
Zatím ne, čekám až co mi poradíte. Zjistila jsem mezitím že mám záznam i na www.moje-exekuce.cz , tak jsem z toho ještě víc "nadšena".
Bez spolupráce s uhrazeno.cz se těžko toho záznamu zbavíte.S tímhle přístupem se úspěšně pročekáte až k té exekuci. Jinak ta moje-exekuce je jen jiný přístup do registru dlužníků na uhrazeno.cz.
Pokud si myslíte, že existuje lepší rada než spolupracovat s uhrazeno.cz čekejte dál. Odměna exekutora o kterou vzroste to co budete muset uhradit je docela slušná.
Standardně se z registru dlužníků nedá vymazat - záznam mizí automaticky až po 4 letech, a každá firma, která Vám teď půjčí bude ještě horší a dražší než ta, které dlužíte teď. Lidem, kteří opravdu jsou v registru povětšinou půjčí jen firmy kde to smrdí lichvou. V dnešní době se na registry klade ještě větší důraz než dřív.
Ale taky záleží kolik a jak dlouho dlužíte, snad se to nějak dá pořešit, asi bych zkusila spotřebitelský úvěr u banky, kde máte účet - tam je "ze známosti" (banka zná váš příjem, pravidelnost příjmů atp.) nejpravděpodobnější, že byste mohla nějakou normální půjčku dostat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.