Dobrý den, asi před 2 roky jsem měla zlomenou kostrč. Byla jsem s tím v nemocnici, rentgen potvrdil, že je to zavřená zlomenina. Týden jsem musela ležet, mazat si to a potom asi měsíc sedět na polštáři. Bolelo to asi dva měsíce od zranění a potom to prý srostlo (potvrzeno na rentgenu) a přestalo bolet. Teď mi to asi po roce a půl začlo zase hodně bolet. Bolí to přesně v místě zlomení, jako tehdy, ale nic jsem si s tím neudělala, nespadla na to, prostě nic... Mohla jsem si to případně nachladit? A taky jsem s tím ovšem nechodila na rehabilitace (kdo ví, asi nemusím vysvětlovat, že jsem si to prostě nechtěla nechat udělat)... Může to být i tento důvod? Mám s tím jít do nemocnice? Ale hlavně, čím to mám ošetřovat- dát si na to teplý nebo studený obklad? (Bolí mě to asi týden a to tak, že to bolí třeba dvě hodiny a najednou nic. Bolest je taková, že když třeba ležím a najednou prudčeji vstanu, tak to hodně bolí, nebo například teď, když ležím a mírně pokrčím nohy, tak už to taky hodně bolí..) Děkuji za jakékoliv rady a zkušenosti
Otevřená zlomenina femuru a cítím bolest i po víc jak 10 letech. Chodím ale pravidelně na Rtg i s kyčlí (1x za rok a v případě potřeby kdykoliv). Doporučuji návštěvu lékaře.
Jizvy se ozývají, zejména když jsou změny v atmosféře. Tady se hodně prošvihlo. Nakonec budete muset k lékaři jít. Obklad Vám nikdo neporadí, když se neví příčina, proč to najednou začalo bolet. Studené zhorší nachlazení, horké zesílí prokrvení. Tak jedině čípek proti bolesti a kostivalový gel nebo mast. Teď ještě, zda jste rodila nebo rodit teprve budete? Tam by se to hodně mohlo ozvat.
Dobrý den, mám úplně stejné příznaky. Bolest střílí do dolní končetiny a oka. Nechci brát utlumující léky na bolest. Minulý týden jsem prodělala mobilizaci kostrče. I 4 den po zákraku to bolí neskutečně. V práci se opírám gym balon, nemohu řídit auto. K této diagnoze mi bylo lékařem sděleno, že mám zablokovanou pánev. Po mobilizaci nárazem mi mezi kyčel a kostrč vjela neskutečně pichlavá bolest, nemohla jsem pohnout nohou. Toto mi lékař na místě odstranil, i když kyčel bolí stále. V pátek jdu na další kontrolu. Nevím, zda Vám můj případ pomohl, ale každopádně přeji, ať bolest ustoupí. Nechci to takto nechat, proto plánuji začít s reflexní terapií. Již jednou mi vyléčila calcifikaci ramene. Sportem k trvalé invaliditě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.