Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkládání půjček pokaždé stejná částka?

Od: anonymka odpovědí: 2 změna:
Dobrý den , když jsi každý měsíc odložím půjčku. Tak pokaždé zaplatím stejně? Jde mi o to že teď mám 20000..odložením zaplatím 3700..budu stále platit 3700..? Nebo to budou zvišovat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Každý měsíc si (nikoliv jsi) půjčku nejspíš odložit nemůžete (=nevím o bance, která by okládání umožňovala dlouhodobě). Splátka by se zvyšovat neměla, ale odkladem prodloužíte dobu splácení a tedy i celkovou výši zaplacených úroků. Nevím, jestli je to u všech bank, ale četla jsem, že i v době odkladu je nutné hradit úrok.

Přesné podmínky zjistíte v písemné smlouvě a v obchodních podmínkách "své" banky.

doplněno 28.09.18 17:15:

Tak si přečtěte jejich podmínky. Vím, že odkládání splátek něco stojí, ale kolik přesně, zjistíte tam.

anonymka
hodnocení

Můžu až rok zaplo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]