Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, také si myslím, že je to omyl - ta fotobuňka spouští pouze vodu (vykonáte malou potřebu, schováte si kašpárka, odcházíte a ono to samo spláchne, ale nefotí to). Zdravím!
jmlc - to by snad poznal na obrázku rozdíl mezi obličejem a kašpárkem
.
@anonym67 - Co když jsem teď někde na síti nebo v albu nějakého prasete?
Zůstanete-li i nadále anonymem, pak vám tu může být celkem jedno.
Budte v klidu pravděpodobně vás nikdo nevyfotil, mě se stala kdysi mnohem horší věc, když jsem svedl slečnu (nebo spíš ona mě) a šli jsme k hracím automatům kde nikdo nebyl, bohužel přimo pod kameru kde na to představení koukal cely personál oné restaurace. ( to jsem se dozvěděl až měsíc poté, když se kolegovi svěřila čišnička s tím, jsem pěkné čislo) Nastěstí se to odehrálo všechno více než 300 km od mého bydliště ![]()
Já si tedy taky myslím, že nikdo nefotil, ale nechápu, jak ostatní přišli na to, že to je stihomam, že se tazatel určitě zmýlil a co že spouští fotobuňka. Tazatel podává minimum informací a vůbec nepíše, co se vlastně stalo a proč si myslí, že ho někdo vyfotil.
Jinak s tím stejně nejde udělat nic, bohužel. Špatný pocit to je, no ale prasáka se těžko dopátráte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.