Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prevod penez na ucet do ciziny

Od: julis odpovědí: 3 změna:

Prosim moc, Potrbuji si prevest sve penize (vetsi obnos) z CR do sve banky v UK. Jak nejsetrneji mohu prevest sve penize z Ceske sporitelny na svuj ucet v UK, aby jsem nemela velke ztraty za transfer a za smenarnu. Velice Dekuji.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 27. 09. 2018 18:40:20
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je otázka pro finančního experta a ne na poradnu. Obecně - převod z účtu na účet v cizině je vždy nevýhodnější než platba kartou v cizině nebo výběr z bankomatu. Nabízí se možnost vedlejšího účtu vedeného zdarma v cizí měně (nabízí třeba raifka) a převod přes paypal účet ( pokud vy šlo o převod libra/ libra obejde člověk jejich nevýhodný směnný kurz ) ale tam je výběr peněz zpoplatněný. Každopádně platit kartou z českého účtu v obchodě a převádět jen částku kterou musíte mít na účtu v anglii pro převody účet- účet.

hodnocení

0x
Zkuste TrasferWise, mám s tímto docela dobré zkušenosti. A vychází to levněji než jiné způsoby.

deda43*
hodnocení

0x

Dobrý den, já používám při platbě do Chorvatska europlatba.cz/... Předpokládám, že do UK to bude stejné. Je to rychlé a zdarma. Naprosto korektní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]