Nejste přihlášen/a.
Kolik času potřebujete?
Já jsem podobné věci řešila dohodou se zaměstnavatelem → část potřebné doby jsem napracovala předem, zbytek až "po akci" (předem jsem nevěděla, kolik přesně času budu potřebovat).
Další možnost je dohoda se sousedy (když se u nás měnily okna a stoupačky, "hlídala jsem byt" sousedům). Nabídnete-li jim podobnou pomoc do budoucna, pravděpodobně se s někým domluvíte.
Žádný druh speciálního volna se na něco takového nedává. Můžete si se zaměstnavatelem domluvit dovolenou, neplacené volno nebo náhradní volno (které si napracujete předem nebo potom). Pokud to charakter vaší práce dovoluje, můžete si domluvit práci z domova. Pokud máte směnný provoz, tak výměnu směny s někým jiným. Samozřejmě můžete se i hodit marod, což mi přijde na hraně podvodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.