Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alavis. Jak nebo s čím požít?

Od: keebleek® odpovědí: 12 změna:

Jako starý jsem dostal ALAVIS. Ten prášek pro koně. Na klouby a chrupavky. Jen je děsně hnusnej. Nedá se to pozřít. S čím by to šlo namíchat v denní dávce, aby se to dalo dát do úst? A potom pozřít. Snad po tom budu mít lesklou srst a nebudu moc ržát.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

1x

Moje drahá polovička si to míchá do rybízového džusu a tak se to prý dá , ale začíná už řehtat tak nevím a koleno bolí dál prý.:-D

hodnocení

1x

No já mám na to takový "zvláštní" systém a funguje mi: Alavis si dám na lžičku, polknu, abych měl v puse co nejmíň slin, Alavis dám do úst, nepolykám, ale hned zapiji vodou. V podstatě ani nevím, jak chutná *smich*. Podmínkou ale je, že před polknutím musíte mít v puse co nejmíň slin. A jinak mě na kolena asi pomohl, každopádně nebolí. Ale spíš jsem to viděl na naší nebožce labradorce - když jsme jí dávku nedali, skoro nechodila, když ji brala, chodila docela v pohodě a to určitě netušila, co jí dáváme.

hodnocení

Ráno jsem do toho cmrndnul jahodovou šťávu a nějak nic moc. Jestli to nějak víc ocukrovat?

tomas11*

s jiným nápojem to taky nedává - on ten rybízový má opravdu výraznou chuť která to přebije , no ale každý má jiné chutě tak to chce zkoušet asi. (rozmíchá si to do džusu)

hodnocení

0x

Zdravím, v lékárně Vám ho naplní do kapslí. V Benu lékárně dělají kapslování za poplatek... bude to dražší, ale zase nebude hnusnej :)

xy
hodnocení

0x

Stejný účinek má "Geloren" a na něm si pochutnáte. Já ho cucám jako bonbóny.

hodnocení

0x

Na klouby je potřeba dodržovat pitný režim. Tak na to nezapomeňte. To mi radil doktor, že to většinou stačí a nic dalšího není potřeba.

"Potíže s klouby jasně ukazují na nedostatečný pitný režim. Kloubní chrupavka není vyživována krví, ale jen mezibuněčnou tekutinou. To se týká i problémů s páteří."

hodnocení

0x

Manžel si tento prášek dávkuje do kapslí, prázdné kapsle kupuje v lékárně.

kun
hodnocení

0x

Nepíšete, zda užíváte prášek nebo tobolky. My tobolky, ty musím rozpůlit, vložím do úst a zapiji - spolknu. Poprvé jsem ten hnus rozkousala a byl to děs. Po 2 měsíčním užívání již ve cvičení v pohodě kleknu na kolenena,což před tím nešlo ani na měkké podložce. Užívat mám ještě měsíc, pak 3 měsíce pauza a znovu polykat 3 měsíce. Věřím, že mi pomůže na delší dobu. A to jsem lidské léky vyzkoušela skoro všechny + cvičení, plavání, chůze s hůlkami, takže pohybu mám dost, přesto jsem si již dva roky neklekla, nešlo to.

hodnocení

0x

chutná vám tonic? mně jo - tak si nasypu alavis do sklenice, přiliju tonic a vodu a zamíchám - chutná to jak normální tonic :)

hodnocení

Tak jsem do tý dávky přidal lžičku cukru a zamíchal. Pořád nic moc. Možná to chtělo líp rozmíchat. Ráno to udělám v teplé vodě jako kakao. Poreferuji zítra. To zakapslování by asi taky šlo. Že mi to mí dítě z lékárny nedoporučilo?

Kámoš to pije už delší čas a nejspíš mu to i chutná. On mi v tomhle moc neporadil.

doplněno 10.10.18 19:28:

Slíbil jsem, že něco doplním.

Tak jsem dal na podobně pozřívajícího kámoše a on si zvlhčí ústní dutinu, nasype si Alavis do tlamky a připíjením to vše začne polykat. Někdy se to povede a někdy to holt není chutné. Začínám si zvyklat. Bože, jak já budu zdravej.

veronica
hodnocení

0x

Kupte si složením to samé, ale určené pro lidi. 1 kg MSM stojí 160 až 180 Kč. Špatná chuť je známkou staré suroviny.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]