Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den. Úřad práce není určen pro studenty, protože ti se studiem připravují na svoje budoucí zaměstnání.
doplněno 25.09.18 13:57:
Sociální za Vás nebude platit nikdo, to není povinné. Pokud přestanete být studentem, pak se zaevidovat na ÚP opět samozřejmě můžete, žádný problém to nebude. Stát za uchazeče o zaměstnání hradí zdravotní pojištění.
0x
A probral jste to doma, co na to říkají rodiče, co Váš třídní učitel, co školní poradce.
Celý život se budete muset snažit i tam, kde vás to nebude bavit. Takže vydržte, nejhorší jsou vždycky ty první roky na školách, jde o vaši budoucnost.
Potom se to zlepší. Ať máte nějaké vzdělání.
Pokud chcete pracovat, tak si nejdříve najděte práci a potom opusťte školu.
Uklízet se na pracák, aby povinné odvody za Vás platil stát /pracující občané/ není dobrý přístup. A jakou práci byste si jako nekvalifikovaný představoval?
Takovým, jako Vy, bych přístup na ÚP odepřela.
Jinak... Ted by mi končila smlouva v té práci a já bych mohl v klidu na UP, ale já z té práce odešel před mesicem a šel do školy, čiže po 5ti mesicich jsem to ukončil místo 6ti. Ted jsem student a když odejdu ze školy, můžu na UP, když jsem odešel z té práce po 5ti mesicich(mel jsem tam byt 6), ale mesic jsem skoro uz ve skole.
Jde mi o to s tou prácí jestli nebude problém, že jsem odešel o mesic driv a sel studovat. Protoze tu praci jsem mel od UP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.