Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se obléci do divadla?

Od: jyrkakhj odpovědí: 5 změna:
Ahoj lidi,
mám mít zítra druhé rande a myslím že to mám celkem dobře načaté. Ta slečna o mně skoro nic neví, jsem takový tajemný a mám v plánu v tom pokračovat i na druhé schůzce. Kdy jdeme do divadla. Je to menší divadlo i tak mám obavy ze zodpovědnosti co na sebe.
Posledně když jsem byl v divadle (v tom stejném) tak to bylo v pohodě, vzal jsem černé kalhoty, černý rolák a sako, které jsem měl spíš jen na okrasu, protože na něm mám delší rukávy. Myslel jsem že rozpoutám módní peklo ale pánové co tam byli v barevných krepových košílích s krátkým rukávem se o to postarali.
Teď mám ale problém že nejdu sám a že slečna se může hodně vyfintit.
Chtěl bych si obléct zase ten rolák, případně na to kabát (nevím jestli na něj nebude teplo). Žádné úplně černé sako které by mi 100% padlo nemám, bílou košili sice mám ale když ji zastrčím do kalhot tak mi příjde že mě dělá opticky větší bříško a mám trochu delší rukávy. Takže bych si radši oblékl něco ležérnějšího, co ale vím že mi padne a budu v tom vypadat snad dobře. A zase k černým kalhotám mám buď bilý tenisky nebo takový velký černy boty ke kotníku s bílou podrážkou. Moc to řeším ale zase nechci vypadat jak dement, bohužel v polobotkách se špatně řídí a do divadla nechodím tak často abych si koupil polobotky za tisíce (ty levný jsou ošklivý). Jinak jsem zvolil divadlo protože mě baví, je v něm možnost letmých doteků...takže beze slov ukážu že mi jde o něco víc. A také pak samozřejmě můžeme zajít na skleničku. Díky za názory a berte to vážně prosím. Dneska jsem celé odpoledne koukal na Ladislava Špačka abych si osvěžil etiketu. :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Chlape kolik vám je, že nemáte co pořádného na sebe? K čemu vám je nepadnoucí sako a košile? Oblečení dnes stojí pár korun. Slušné polobotky, které si můžete vzít do divadla, na ples, svatbu či funus seženete za něco mále přes 1000Kč. Asi už nejste ve věku, kdy by vám noha rostla a potřeboval jste nové boty každý rok, takže tenhle jeden pár můžete klidně opatrovat a používat třeba 10let. A stejně je to i s ostatním formálním oblečením. Však se nemusíte oblékat u Bandi, klidně stačí FaF. Podmínkou je ovšem oblečení, co vám sedí a co se k sobě hodí.

hodnocení

2x

Divadlo zřejmě není vaše parketa, tak proč rande zrovna tam? Proč se chcete přetvařovat a být tajemný? Nějak to hrotíte. Divadlo (pokud to zrovna není to Národní) není opera, zvolil bych normální jednobarevné kalhoty (ne rifle), košili a tenký V-svetr. Polobotky koupíte kdekoliv za pár stovek. Třeba Deichmann. Ale pokud cítíte, že vaše partnerka do takového prostředí zapadne lépe než vy, možná je na místě otázka, zda se k vám vůbec hodí?

smudli*
hodnocení

1x

Svetr ne, to je dědkovské a bylo by ti v tom vedro. Ten rolák a tmavý kalhoty jsou ok, nějaký tmavý boty k tomu. Hlavně aby to bylo čisté a abys nesmrděl potem nebo pochcaninou nebo nemytou prdelí, to je myslím důležitější. Ostříhat nehty, vyčistit je, voholit se, umejt hlavu, učesat se, navonět se. Málem bych zapomněl, vyčistit zuby - nechutné schnilé, žluté zuby nebo dech česneku, cibule, syrečků nebo žumpy odradí stoprocentně. Tak držím palce ať to vyjde.

doplněno 26.09.18 09:08:

Tak jak to dopadlo? By mi zajímalo. Věřím a doufám, že to byl úspěch.

hodnocení

0x

Mensi dovadlo. Ok. Ale co je na poradu? I to je dulezite.

Na cinohru staci jakekoliv jednobarevne kalhoty, pokud mozno ne rifle, pokud se jde vecer, tak radeji tmave, k tomu jednobarevne nesportovni boty, pokud mozno kozene a kdyz holt nechces bilou kosili (to nejlepsi, co by si mohl zvolit), tak holt ten rolak, jestli Te v nem nebude horko. Ale radeji ne bavlneny.

liska5
hodnocení

0x

Třeba vínovou košili a šedý rozepínací svetr, tm.šedé kalhoty a polobotky nejspíš černé, tm. šedé nebo tm.hnědá kůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]