Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám praktického lékaře v Praze

Od: marta33* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

přestěhovala jsem se za prací do Prahy, ještě jsem se ani nerozkoukala a citím, že na mě něco leze.

Poradíte mi, kde mě vezmou?

Díky Martina

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Martino, zkuste pohledat na těchto stránkách:

vzp.cz/...

Jinak také je možné vybrat lékaře podle hodnocení ostatních. I když to může být i zavádějící, lepší je vlastní zkušenost:

www.znamylekar.cz . Pozeptejte se i na novém pracovišti - mohou mít svého smluvního lékaře. Tak ať to spraví Paralen a nebo pořádná česnečka, či konvice čaje! *kafe*

pu®
hodnocení

0x

Poradím prostě svoji praktickou, snad pomůže - už jsem za ní takto posílala maminku, ta je registrovaná úplně jinde, a vzala ji velmi ochotně. Nové pacienty také bere, tak budu držet pěsti. Osobně jsem moc spokojená, má poměrně moderní vybavení ordinace a je velmi milá. Slyšela jsem samozřejmě i negativní názory, ale to je asi všude. Chodíme k ní s přítelem, nemůžeme si na péči stěžovat. MUDr. Jordáková sídlí v poliklinice Kartouzská (zastávka Anděl), mrkněte sem na její stránky: mudrjordakova.cz/... (BEZ www.!), má tam ordinační dobu, kontakt i fotky. Tak hodně štěstí!

repak*
hodnocení

0x

Takhle v pátek odpoledne bych to viděl na pohotovost

lekarskapohotovost.cz/...

(holt se skousne 90,- Kč). Třeba tam zrovna narazíte na někoho příjemného, kdo má ordinaci blízko Vás a má volno. Jinak bych hledal lékaře taky blízko bydliště - když si Vás k sobě registruje zavazuje se i k návštěvní službě pokud se nemýlím. A jezdit si pro recept přes celou Prahu taky není nic moc. Kde sídlíte?

dadooo
hodnocení

0x

Co takhle KREMATORIUM STRASNICE?

marta33*
hodnocení

Děkuji všem za pomoc! Nakonec mi poradili kolegové v práci lékaře v Moji ambulanci, zaregistrovala jsem se přes internet, ale hlavně tam mají od 8:00 do 20:00. To je pro mne super, protože si nechci brát volno v práci, když jsem tam právě nastoupila. Takže krematorium zatím snad není aktuální...

Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]