Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si stěžovat na hluk hostů v hostelu

Od: sisi® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, zrovna jsme se vrátili z Prahy, kde jsme byli na pár dní ubytováni v hostelu Kolbenka ve Vysočanech. Byli jsme tam už poněkolikáté, ale to, co jsme zažívali v noci, už fakt nikdy. Byli tam ubytováni nějací čeští studenti i s učiteli! no, prostě kolem půlnoci přišli z města a pak řvali venku a kouřili - někteří i blili až do 3 hodin, možná i déle, ale pak jsem vyčerpáním usnula. Samozřejmě jsem si stěžovala, kde je noční klid, ale obsluha hostelu to zlehčovala, ještě teď mám rudo před očima. Kdyby se mnou nebyl syn, který dobře spí, tak jsem jela pryč hned po první noci. Na netu vůbec nedokážu najít, kam se obrátit se stížností jinam, než k těm recepčním. Děkuji předem za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Provozovatel: MK.DK. s.r.o., Kolbenova 159/5, 190 00 Praha 9, IČO:28453786

Jednatele případně najdete v Aresu podle IČ.

doplněno 22.09.18 12:35:

Stačí si najít Ubytovací řád a informace v něm:

19. V době od 22:00 hod. do 8:00 hod. host dodržuje noční klid, tj. neruší ostatní ubytované hosty v hostelu. V případě rušení nočního klidu a neuposlechnutí výzvy zástupce hostelu mající službu na recepci hostelu, může být hostovi ukončen pobyt a to bez náhrady.

25. Recepce hostelu vyřizuje požadavky a dotazy hostů, v době od 08:00 do 20:00 hod. V době od 20:00 do 08:00 je noční služba, která požadavky a dotazy hostů vyřídí pouze, je li to v jejich možnostech.

26. Stížnosti hostů a případné návrhy na zlepšení činnosti hotelu přijímá vedení hostelu, nebo je možné své námitky, připomínky i pochvaly zapsat do knihy, která je umístěna na stolku u nápojového automatu. Případně zaslat na info@kolbenka.com.

kolbenka.com/...

hodnocení

Toto jsme samozřejmě zjistila.

No tak si tam stěžujte - případně i na laxnost recepčních.

majsterjoe*
hodnocení

2x

Recepce - vedoucí, nebo osoba zodpovědná za provoz - ředitel. Nikam dále to dotáhnout nemůžete.

Často je třeba s menším hlukem počítat, hlavně na takových ubytovnách a hostelích, kde přespávají i dělníci, kteří ráno dělají hluk když vstávají do práce a nebo večer, kdy se vrací.

hodnocení

0x

Příště si dejte špunty do uší. Pochybuju že by obsluha řešila noční klid.

doplněno 26.09.18 11:47:

Nebo jdětě do hotelu. Dražšé řešení, ale budete mít klid.

majsterjoe*

No noční klid je často uveden i v ubytovacím řádu daného poskytovatele služeb.

hodnocení

Takže díky všem za rady, výsledek tedy je, že si můžu stěžovat jak chci, prostě hlučná hovada mají budoucnost a slušný člověk, co nedělá bordel, je za blbce. Ale poučila jsem se. Po asi 15 letech už do Prahy na ubytování nepomyslím ani omylem.

hodnocení

0x

@sisi - výsledek tedy je, že si můžu stěžovat jak chci, prostě hlučná hovada mají budoucnost
Výše jsou dva kontakty, kde si můžete stěžovat na hluk i na personál - už jste to udělala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]