Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík do ruky - nedoručen

Od: elisa24® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, když mi měl být dneska doručen balík do ruky a nic (ani na poště ještě není), je ve stavu Přeprava zásilky k dodací poště, je možné nějak ten balík během zítřka získat? Někam si pro něj dojet? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, jsem na 90 % přesvědčen, že to nepůjde - ČP v sobotu nedoručuje a jejich depo nebude na výdej balíků zřejmě ani zařízené. Takže, snad se dočkáte v pondělí. Zdravím!

hodnocení

5x

Česká pošta je vůbec nejhorší dopravce. Budeš muset vyčkat. Nejlepší a nejrychlejší dopravce je "Zásilkovna" (pokud ji odesílatel ve svých možnostech dopravy má).

*nene*

hodnocení

4x

No, netuším, jestli to půjde, je možno změnit a vyzvednout si na depu, zkuste zavolat na zákaznickou linku? . ceskaposta.cz/...

doplněno 22.09.18 07:42:

No, bene, ČP za určitých okolností doručuje i v sobotu ceskaposta.cz/... takže zkusit se to může?

Má osobní zkušenost je bohužel taková, že pokud mně má ČP doručit balík do ruky v pátek, ve většině případů ho nedoručí a vykašlou se na to, objeví se ve sledování nějaká nesmyslná hláška, např.že jsem nebyla zastižena, i když sedím u PC a můžu se vzteknout, nebo technické důvody.

Jinak, zlatá ČP, zkušenosti s jinými kurýrními službami mám daleko horší.

doplněno 22.09.18 07:52:

Já bych jen ještě elise možná poradila, aby skočila na svoji poštu, tam budou mít telefon na příslušné depo.

Takhle jsem já získala telefonní číslo na vedoucího balíkářů a pokud mi nedoručí balík a objeví se hláška ve sledování, okamžitě vedoucímu volám a několikrát se mi podařilo, že se balíkář otočil a balík ještě doručil.

Líná huba holé neštěstí, prostě si to nenechat líbit..

ben®

andy123 - to je asi nějaká "spešl" služba a zřejmě za příplatek (který by platil odesílatel). Např. u nás je pošta (přepážky) otevřená i v sobotu dopoledne, ale balíkové dodávky, které rozvoz zajišťují, jsou zaparkované před poštou a pochybuji, že by někdo přemluvil řidiče, aby přišel v sobotu do práce a odvezl balík. Jinak, tazatelka dostane v pondělí novou SMS o termínu doručování (a bude to asi to pondělí).

ano Bene, je to doplňková služba, ale depa by měly fungovat, nikdo jí ho nepřiveze, ale vydat by ho na depu mohli, prostě to zkusit..

hodnocení

4x
Obávám se, že v tomto okamžiku nezbude než vyčkat. Ale zkuste tu předchozí radu

mcmerkurion*
hodnocení

4x

... v úterý dodaj >>> vlastní zkušenost, a to mi měl být doručen ve čtvrtek ...

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi. Obě zákaznické linky jen vyhrávají a operátoři hovoří. Na depu telefon neberou postaonline.cz/... . Jak je tam napsané Na této provozovně se pouze vydávají uložené balíkové zásilky během uvedené otevírací doby - všechny, nebo to musí být domluvené?

ben®

elisa24 - řekl bych, že se to týká všech zásilek. Ovšem, nevím, jestli tam třeba přijímají hotovost při dobírce nebo jestli už nebude balík naložený v dodávce a přepravován k dodací poště. Zkrátka, dnes jet do Horních Počernic je loterie. Což to vydržet a o to se více těšit na balíček po neděli?

hodnocení

Už je to zaplacené, je to dárek, potřebuju ho v pondělí ráno mít u sebe. Měla jsem to objednat dřív... netušila jsem, že to bude tak dlouho trvat a byla jsem v zahraničí.

ben®

elisa24 - v tom případě si udělejte výlet do Horních Počernic (máte čas jen do 12 hodin). Najděte si to depo na mapě (ta obec je pěkně dlouhá, tak ať tam nebloudíte). A dejte potom vědět, jak jste uspěla (či nikoliv).

hodnocení

Děkuji za rady, mám ho *tanec*

ben®

elisa24 - bomba! .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]