Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když mi měl být dneska doručen balík do ruky a nic (ani na poště ještě není), je ve stavu Přeprava zásilky k dodací poště, je možné nějak ten balík během zítřka získat? Někam si pro něj dojet? Děkuji
6x
Dobrý den, jsem na 90 % přesvědčen, že to nepůjde - ČP v sobotu nedoručuje a jejich depo nebude na výdej balíků zřejmě ani zařízené. Takže, snad se dočkáte v pondělí. Zdravím!
4x
No, netuším, jestli to půjde, je možno změnit a vyzvednout si na depu, zkuste zavolat na zákaznickou linku? . ceskaposta.cz/...
doplněno 22.09.18 07:42:
No, bene, ČP za určitých okolností doručuje i v sobotu ceskaposta.cz/... takže zkusit se to může?
Má osobní zkušenost je bohužel taková, že pokud mně má ČP doručit balík do ruky v pátek, ve většině případů ho nedoručí a vykašlou se na to, objeví se ve sledování nějaká nesmyslná hláška, např.že jsem nebyla zastižena, i když sedím u PC a můžu se vzteknout, nebo technické důvody.
Jinak, zlatá ČP, zkušenosti s jinými kurýrními službami mám daleko horší.
doplněno 22.09.18 07:52:
Já bych jen ještě elise možná poradila, aby skočila na svoji poštu, tam budou mít telefon na příslušné depo.
Takhle jsem já získala telefonní číslo na vedoucího balíkářů a pokud mi nedoručí balík a objeví se hláška ve sledování, okamžitě vedoucímu volám a několikrát se mi podařilo, že se balíkář otočil a balík ještě doručil.
Líná huba holé neštěstí, prostě si to nenechat líbit..
andy123 - to je asi nějaká "spešl" služba a zřejmě za příplatek (který by platil odesílatel). Např. u nás je pošta (přepážky) otevřená i v sobotu dopoledne, ale balíkové dodávky, které rozvoz zajišťují, jsou zaparkované před poštou a pochybuji, že by někdo přemluvil řidiče, aby přišel v sobotu do práce a odvezl balík. Jinak, tazatelka dostane v pondělí novou SMS o termínu doručování (a bude to asi to pondělí).
Děkuji všem za odpovědi. Obě zákaznické linky jen vyhrávají a operátoři hovoří. Na depu telefon neberou postaonline.cz/... . Jak je tam napsané Na této provozovně se pouze vydávají uložené balíkové zásilky během uvedené otevírací doby - všechny, nebo to musí být domluvené?
elisa24 - řekl bych, že se to týká všech zásilek. Ovšem, nevím, jestli tam třeba přijímají hotovost při dobírce nebo jestli už nebude balík naložený v dodávce a přepravován k dodací poště. Zkrátka, dnes jet do Horních Počernic je loterie. Což to vydržet a o to se více těšit na balíček po neděli?
Už je to zaplacené, je to dárek, potřebuju ho v pondělí ráno mít u sebe. Měla jsem to objednat dřív... netušila jsem, že to bude tak dlouho trvat a byla jsem v zahraničí.
elisa24 - v tom případě si udělejte výlet do Horních Počernic (máte čas jen do 12 hodin). Najděte si to depo na mapě (ta obec je pěkně dlouhá, tak ať tam nebloudíte). A dejte potom vědět, jak jste uspěla (či nikoliv).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.