Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevěděli byste jaký v nadpisu vyznačený problém, a třeba i jiný, se vyznačuje tím, že máte neustálou potřebu něco držet v ruce a mávat s tím? Zkusil jsem to již googlit, ale nenašel jsem nic.
Jinak neznáte nějaký spolehlivý seznam syndromů a poruch psychického rázu? Myslím třeba na Wikipedii.
Toto info nepotřebuju vědět z osobních účelů, ale máme v rodině takovou debatu, no.
Děkuji za odpovědi.
7x
Dobrý den, možná máte blízko k potížím viz odkaz. Zdravím!
+ .
doplněno 20.09.18 16:55:
don - nemáte zač. Ona ta hranice mezi zlozvykem a duševní poruchou je asi v tom, jestli Vás to neobtěžuje nebo Vás to obtěžuje už i v normálním fungování. Zkrátka, zlozvyk při nějaké činnosti sám "utnete", ale duševní poruchu už nikoliv (a té činnosti nejste schopen).
2x
---
Je perfektně viditelná ve filmu
csfd.cz/...
---
Jsou to dva díly.
Zkoukněte je,stojí za čas
Děkuji za odpověď.
Zajímá mě však, zda je ještě nějaká porucha, která se vyznačuje tímto chováním z toho důvodu, že kompulze (na kterou mi dal odkaz váš kolega) je asi jediný příznak, co sedí.
Vždyť říkám = obsedantně kompulzivní porucha.
Má spoustu podob.
Přečtěte si diskuzi na toto téma : www.modrykonik.cz/forum/jsem-jiny-clovek/mate-nekdo-zkusenosti-s-obsedantne-kompulzivni-poruchou/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.