Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimnice, teplota, bolest těla - jinak nic?

Od: j97 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
přes noc jsem spal u otevřeného okna po delší době a ráno jsem se probudil s bolestí na kříži, především bolestí kůže na pohmat a celkově je mi tak nějak slabo... Jinak mám také teplotu 37°C, všechno mě tak nějak bolí a klepe se mnou zimnice, ale jinak mi nic není... Žádná rýma, žádný kašel, žádné bolení v krku... Prostě nic.
Chtěl bych se zeptat, zda Vás nenapadá, jak se toho nejrychleji zbavit, protože ty pocity po těle a ta zimnice - nic příjemného, co si budeme povídat...
Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Předzvěst angíny,chřipky,nebo moribundus.

Mažte k lékaři a fofrem !

liska5
hodnocení

1x

Vyhřát v posteli, více pít /čisté vody/, více spát a zdravá strava, vitamíny. Ono se to vyvrbí, jestli je to nějaká viróza nebo prochlazení. Při této "teplotě" a minimu příznaků bych ještě k lékaři nešla. Jestli máte elektrickou dečku, tak si vyhřejte kříž. A propláchněte se urologickým čajem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]