Nejste přihlášen/a.
Vyzkoušejte jogu prstů. Spojíte špičku prsteníčku se špičkou palce, mírně zatlačíte, zbývající prsty jsou natažené. Chvíli to tak držte na obou rukách. Odstraní únavu i depresi z toho, že nestíháte. Podpoří krevní oběh, osvěží vás to.
@keplerova rada je super, když už se člověk učí třeba 4 hodiny v kuse. Pak je ta hodina pauzy, kdy dělá úplně něco jinýho, prostě k nezaplacení.
Já ale měla problém s tím, že jsem po 15 minutách čtení učebnice začala usínat. Tak jsem se prostě prošla po bytě - udělat si čaj, na toaletu, pro dobrotu (taky jsem kvůli tomu při učení na státnice přibrala 3 kila)... Ale teď bych to řešila dřepama nebo jiným 3 minutovým cvičením.
1. POKUD TI JDE O ZDRAVÍ : Dvojité presso, výluh z cesmíny paraguayské (tereré, dá se běžně koupit jako "yerba maté" v prodejnách bylinek), guarana - všechno pomůže, ale na chvilku
2. POKUD TI JDE MÉNĚ O ZDRAVÍ : naráz 3x RedBull (v Sapě koupíš i RedBull Kratingdaeng s fakt brutálním obsahem kofeinu), tablety Acilkofein - pomůže dost
3. POKUD TI NEJDE O ZDRAVÍ : lajnička - nedoporučuji velmi důrazně, pomůže brutálně, ale stáhne tě do pekel horoucích
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.