Čau lidi , chtěl bych se zeptat někoho kdo už máte skušenosti se sexem. Jak poznám jesli nejsem úchyl? Nemyslim že by se mi líbili kluci to ne , líbí se mi holky ale i tak . Jak se to dá zjistit?
Podívej se na výčet sexuálních úchylek na této stránce: xpress.cz/... Pak poznáš, jak na tom jsi. To, že se ti líbí osoby opačného pohlaví, je docela normální
25gowron*
Videl bych to na zacinajic Gerontofili, provazenou Zoofilii s castecnymi sklony k Mysofilii . Take vidim zacinajici problemy s Nekrofilii. A Koprofilie je u tebe velmi rozsirena ...
Upozornění od sys spider 25. 04. 2007 12:42:05
Účelem tohoto webu je poradit lidem, ne je urážet.
Pokud tě neláká nic co není v rozporu se zákonem, tak bych to neřešila. Každý máme jiné sexuální představy a záliby - záleží jestli najdeš někoho, kdo je s tebou bude sdílet.
Myslim že kdybys byl úchyl tak bys to poznal. Děláš snad něco se se jim nelíbí? Bacha ne všechno se líbí všem ale tak nějak všeobecně. Pozoruješ na sobě něco divného? Říkají ti že jsi divný? Pokud jsou odpovědi ne tak jsi asi OK Zjistil by jsi to jinak na psycholigickym vyšetření...
martin*
No totiž , v 5.třídě kluci donesli takový film,kde se pořád jen souloží, a bylo tam všechno krásně vydět,ne jako v televizi,kde sou vždycky schovaný takže nic vydět není . Klukům se to hrozně líbilo a oba se u toho vyhonili, a já sem nějak nepochopil co se jim na tom tak líbí. Tak mi řekli že sem asi úchyl. Teď skoro po roce sem narazil na tyhle stránky www.amateurgirlsfeet.com a vyhonil sem se snad za minutu a tam vlastně žádný sex není. Je to normální?
al bunda*
Martine, jestli chodíš do šesté třídy, tak to opravdu vůbec neřeš. Nejsi úchyl. Hezký den.
Tvé uvažování je sice zajímavé, ale je to jen o sběru zkušeností. Je velmi pravděpodobné, že si časem svou orientaci ujasníš sám... Myslím však, že tvé obavy jsou předčasné.
trinity_18*
pokud se ti libi to co najdes na www.amateurgirlsfeet.com tak to je v klidu, horsi kdyby jsi nekde okukoval maly holky i kdyz pokud si v sesty tride tak by to zatim slo... uvidis casem ale zatim bych nerekla ze jde o neco vaznyho...
Rozhodně nejsi o nic větší úchyl než všichni ostatní lidi, skutečně má každý v sobě nějakou úchylku, jde jen o to, jestli tím ubližuje jiným. To, že tě méně vzrušují přímo viditelné a okaté sexuální hrátky je docela v pořádku. Potřebuješ k tomu používat i fantazii a to je úžasné. Ostatní ti mohou závidět, ve tvých představách máš více možností než oni. Tvá partnerka to časem ocení, jelikož s největší pravděpodobností nebudete praktikovat pouze stereotypní sex. Netrap se tím, za pár let to už řešit vůbec nebudeš, ba naopak budeš na sebe hrdý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.