Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,potřebovla bych vědět jak sod postupuje u bankrotu mám dluh a pokud vše půjde dobře jsem schopna ho za 5 let splatit celý ale tak že mě zbyde opravdu jen na najem jsem samoživitelka mám jedno dítě tak bych potřebovala vědět jsetli soud určí kolik mám splatit % za tech 5 let je možné že třeba nařídí splatit jen 50% a ta částka se rozpočíta do těch 5 let? tím padem budu mít nišší splatky?
Děkuji
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
jannovak
0x
Pokud mate na to, abyste za 5 let splatila vsechno, pricemz vam bude mesicne zbyvat zakonne minimum na vase dite (deti), tak samozrejme splatite vsechno.
Pak ale neni duvod k osobnimu bankrotu a je lepsi zaridit si splatkovy kalendar.
Pokud jde o osobni bankrot, tak jedna z podminek pro nej je, ze behem 5 let splatite alespon tretinu dluhu.
A neodpustim si posledni vec: Proc premyslite o tom, jak by slo sveho veritele okaslat (viz dotaz jestli budete splacet mene) nez abyste se starala jak co nejdrive cely svuj dluh veriteli vratit?
Pak ale neni duvod k osobnimu bankrotu a je lepsi zaridit si splatkovy kalendar.
Pokud jde o osobni bankrot, tak jedna z podminek pro nej je, ze behem 5 let splatite alespon tretinu dluhu.
A neodpustim si posledni vec: Proc premyslite o tom, jak by slo sveho veritele okaslat (viz dotaz jestli budete splacet mene) nez abyste se starala jak co nejdrive cely svuj dluh veriteli vratit?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]