Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se, prosím, zeptat, jestli někdo neví zda můžu změnit zubaře v mém případě. Ve zkratce, po "péči" předchozí zubařky (která mi řekla, že mám dle rentgenu počínající kazíky, ale 2x mě přeobjednala, takže ani po roce jsem nebyla ošetřena) mi mamka našla novou zubařku, kterou jí někdo doporučil a brala rychle, tak jsem souhlasila.
Bohužel až v ordinaci při dalším objednávání jsem zjistila, že tato doktorka nemá vůbec pro mě vyhovující ordinační dobu Studuji mimo místo bydliště a nemůžu si dovolit pravidelně dojíždět místo povinných seminářů a laboratoří na zákroky. V den kdy školu nemám neordinuje vůbec. Jde o to, že mám dle rentgenu plnou pusu kazů, takže by to nebyla záležitost na jeden den. Byla jsem pouze na vstupní prohlídce, za kterou si paní doktorka naúčtovala 600, byl proveden rentgen, ale ani mi nebyla schopná říct, kolik kazů tedy mám a kolik budu platit a celkově jsem se vlastně nic nedozvěděla, kromě toho, že to bude drahé. V místě školy si myslím, že bych snad mohla někoho najít, jenže nevím, jestli se vůbec mohu po takové době znova registrovat, ikdyž jsem teď asi neměla hrazen ten rentgen pojišťovnou... Předem děkuji za rady
Přeji Vám hodně štěstí s hledáním zubního lékaře. Tady v Ostravě i několik měsíců na objednání.
Nu a k otázce, tuším je tam limit 3 mesíce na novou registraci lékaře. Takže nelze měnit každý měsíc jak se mi to líbí.
@megi
Ano, ošetření u neregistrovaného pacietna je možná, v případě akutního problému zcela určitě . Tedy pokud dotyčný zubař má volno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.